Küchenprofi váleček na těsto z mramoru

AKCE
Cena platí do vyprodání zásob.
poslední 1 ks skladem !
892 Kč s DPH
737 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:600922
Výrobce: Küchenprofi
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Küchenprofi váleček na těsto z mramoru

Kvalitní váleček na těsto z kvalitního mramoru a dřeva. Mramorová plocha válečku disponuje menší přilnavostí než obyčejný dřevěný váleček, válení těsta i čištění válečku je tak mnohem jednodušší. Pro ještě nižší míru přilnavosti je dobré váleček před použitím vložit na chvíli do lednice. Mramor je navíc mnohem těžší než dřevo, takže při válení těsta nebudete muset vyvíjet ani moc sílí. Pevné dřevěné úchopy pak zajistí pohodlné a bezpečné držení válečku při práci. V balení je navíc obsažen i stojánek, tak aby se Vám po doválení těsta váleček nekutálel po pracovní desce.

Vlastnosti válečku Küchenprofi

  • Vyrobeno z kvalitního mramoru (mramor je přírodní materiál s různou struktůrou, proto vzor nemusí úplně odpovídat fotografii)
  • Nízka přilnavost
  • Krásný design válečku do vaší kuchyně
  • Dodáváno s dřevěným podstavcem
  • Materiál mramor a dřevo
  • Rozměry: 47,3 x 5,9 cm
  • Hmotnost: 2,18 kg

O výrobci Küchenprofi

Německý výrobce Küchenprofi se zabývá výrobou kuchyňských nástrojů a pomůcek do kuchyně. Společnost Küchenprofi byla založena Arturem Schmitzem roku 1923 a její specializací byl tehdy catering. V současné době se firma zabývá výrobou těch nejkvalitnějších kuchyňských pomůcek. Firma Küchenprofi využívá k výrobě prvotřídní materiály od nerezové oceli až po dřevo a v její nabídce tak můžete naleznout mlýnky na koření, formy na pečení, pomůcky ke grilování a mnoho dalších užitečných věcí do kuchyně. Společnost Küchenprofi se pyšní sloganem "Jméno mluví za vše".

Diskuze
Küchenprofi váleček na těsto z mramoru

Spinner Výpis se aktualizuje...