0% úrok při nákupu na splátky s CETELEM
K provozování webu Nejceny.cz využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme. Další informace  
Souhlasím

Zboží bylo přidáno do košíku.
cena:
přidáno do košíku

Internetový obchod NEJCENY.cz » Zahrada » Grily » Elektrické

Kontaktní gril CATLER GR 4011

  • Kontaktní gril CATLER GR 4011 (1)
  • Kontaktní gril CATLER GR 4011 (2)
  • Kontaktní gril CATLER GR 4011 (3)
  • Kontaktní gril CATLER GR 4011 (4)
DOPRAVA ZDARMA
Dostupnost: do týdne
Garance doručení: Garance doručení do Vánoc garance doručení do Vánoc
Kód:625253
Výrobce: CATLER
Záruční doba: 2 roky
Na splátky: od 149 Kč měsíčněCetelem
Více informací o splátkách
2 990 Kč s DPH
2 471 Kč bez DPH
 ks 

Podrobný popis (Kontaktní gril CATLER GR 4011)

Elektrický kontaktní gril CATLER GR 4011 je ideálním pomocníkem pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, apod. Grilovací desky jsou opatřeny vysoce kvalitní nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium TM, odolnou proti poškrábání, která zabraňuje, aby se potraviny připalovaly. Povrch desek se nechá velmi snadno čistit za pomoci papírového ubrousku bez použití saponátu.

Díky variabilnímu nastavení teploty od 180 do 220 °C můžete pohodlně grilovat různě pokrmy. Nižší teplota je vhodná pro přípravu sendvičů, zatímco vyšší teplota je ideální pro přípravu šťavnatých steaků. Steaky jsou tak úžasně šťavnaté, sendviče vždy správně zapečené a zelenina úžasně křehká.
Sklopením nožek lze nastavit sklon spodní desky pro odvádění přebytečného tuku do vyjímatelné odkapávací misky. Při grilování křehkých pokrmů, jako jsou ryby, zelenina apod., jistě oceníte nastavení výšky horní grilovací desky.

Kontaktní gril GR 4011 je vybaven čistící stěrkou, která svým tvarováním dle žebrování grilovacích desek umožňuje snadnější čištění grilovacích desek.

Vlastnosti:

  • Spodní i horní grilovací deska – žebrovaná
  • Grilovací desky opatřeny speciální nepřilnavou povrchovou úpravou Quantanium TM
  • Vyklápěcí nožky ke sklonění spodní desky pro odvádění přebytečného tuku do odkapávací misky, popř. k vyrovnání spodní desky do roviny
  • Nastavitelná výška horní desky
  • Variabilní nastavení teploty 180 – 220 °C
  • Světelná indikace připojení k síťové zásuvce a nahřátí grilovacích desek
  • Vyjímatelná odkapávací miska na tuk a šťávu
  • Čisticí stěrka pro čištění grilovacích ploch (součástí příslušenství)

Technické údaje:

  • Příkon: 2200 W
  • Vyroben ze slitiny ušlechtilých kovů a nerezové oceli
  • Rozměry (š×h×v): 38 × 34,9 × 14,6 cm

O grilování

Nejčastější chyba při grilování:

Nejčastější chyba při grilování spočívá v tom, že lidé maso nakládají - do oleje nebo do různých marinovacích směsí. Pak jej dají na rozpálený gril, kde se olej, koření, bylinky napalují, hoří, povrch masa černá, takže je nutné kropit gril vodou, tím se snižuje teplota a maso se místo grilování dusí. Maso, ryby nebo mořské plody jsou pak houževnaté a tvrdé. Další chybou je maso předem nasolit. Sůl se totiž rozpouští při 70 ºC, poté se z ní stává jakási kyselá „žíravina", která proniká do svalových vláken, ta prasknou, vyteče z nich šťáva a maso zůstane suché a tvrdé.

Teplota masa:

Nikdy negrilujte maso přímo z lednice. Před grilováním je potřeba jej nechat odpočinout na 4-6 hodin při pokojové teplotě. Lidé se totiž často dopouštějí zásadního omylu, když nechají maso do poslední chvíle v lednici, kde jsou 4 ºC. Pak ho dají rovnou na gril, kde je 220 ºC. Co se stane? Vznikne teplotní šok, maso ztuhne a už nepovolí. A ještě jedna důležitá připomínka: maso před grilováním nikdy nenaklepávejte!

Recepty na gril:

Grilovaná kuřecí prsíčka v domácí anglické slanině s čerstvou šalvějí

Grilovaná kuřecí prsíčka

 

Ingredience:

0,80 kg kuřecích prsou
4 plátky domácí anglické slaniny
8 lístků šalvěje
12 plátků z cukety, 12 plátků z lilku
1 ks červené papriky, 1 ks žluté papriky
1,5 dl olivového oleje (extra panenský), sůl, mletý pepř

 

 

Postup:

Maso omyjte, osušte a mírně osolte. Rozložte na něj z obou stran čerstvé lístky šalvěje a zabalte jej do plátků anglické slaniny. Zeleninu omyjte, osušte, papriku zbavte jádřince, zelenou stopku ponechte. Nakrájejte na plátky asi 1 cm silné, papriku nakrájejte každý kus na 6 dílů. Zeleninu nesolte ani nepepřete, aby šťáva nevytékala na gril a plátky držely tvar. Rozpalte gril na cca 210 ºC (5. dílek na stupnici termostatu), potřete jej olivovým olejem a rozložte na něj připravené maso a zeleninu. Grilujte po obou stranách 7 a 7 minut. Zeleninu odeberte z grilu, osolte, opepřete a dle potřeby ještě potřete panenským olivovým olejem.


Technické parametry (Kontaktní gril CATLER GR 4011)

VlastnostHodnota
Typ grilu ELEKTRICKÝ
Grilovací plocha NEPŘILNAVÁ
Horní gril. deska ŽEBROVANÁ
Grilovací deska ŽEBROVANÁ
Termostat ANO
Systém grilování ZAVŘENÝ
Odkapávací miska ANO
Příkon 2 200 W
Výška 14,6 cm
Šířka 38 cm
Hloubka 34,9 cm
Barva NEREZ

Technická specifikace a popis produktu jsou převzaty od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Soubory ke stažení (Kontaktní gril CATLER GR 4011)

Návod k obsluze (4.06 MB)

Související zboží (Kontaktní gril CATLER GR 4011)

Potřebujete poradit s nákupem?

Pavel Moravec Pavel Moravec
Po-Pá 8:00-16:30
+420 558 847 311
pavel.moravec@j-m.cz
ICQ: 583642032





 

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Diskuze Kontaktní gril CATLER GR 4011

K výrobku není zadána žádná diskuze. | Nový komentář

Další produkty z nabídky:

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Partneři: FajnyWEB.cz, FajnySHOP.cz, FajnéVÁNOCE.cz, KERAMICKE-NOZE.COM

Copyright © 2004 - 2016 J+M Výpočetní technika
Powered by FajnySHOP.cz

prázdný


0 Kč s DPH