Ušetřete na dopravném!

Beats Studio 2.0 náhlavní sluchátka - bílá

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:633415 (P/N: MH7E2ZM/A)
Výrobce: Apple
Záruční doba: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu

Podrobný popis
Beats Studio 2.0 náhlavní sluchátka - bílá

Nová sluchátka na uši Beats Studio dostala zcela nový kabát - nyní jsou ještě lehčí, pevnější, pohodlnější a navíc přesnější než původní světově proslulý model. Přináší výkonný přepracovaný zvuk s technologií adaptivního potlačení hluku (ANC), dobíjecí baterii s výdrží až 20 hodin a dálkové ovládání volání.
Prociťte svoji hudbu
Beats Acoustic Engine přináší důvěrný a reálný kontakt s hudbou a software DSP zprostředkovává přesně takovou emocionální hodnotu, kterou vám chtěli Dr. Dre, Jimmy Iovine a další hvězdy hudebního průmyslu všech žánrů (rock, hip-hop, pop, elektronická hudba a R&B) přiblížit.
Ztište na chvíli svět okolo
Ztište si okolní zvuky při každodenním dojíždění nebo dramata vašich hlučných sousedů - s duální technologií adaptivního potlačení hluku ANC (Adaptive Noise Canceling) sluchátek Beats si dopřejte ticho bez kompromisů. Při poslechu hudby technologie ANC automaticky vyvažuje poslech a zvuky z okolí. Pokud chcete sluchátka použít čistě k odizolování okolního hluku, režim „Pouze ANC“ automaticky zvýší úroveň potlačení hluku na maximum.
Jaké baterie?
Dobíjecí baterie s výdrží 20 hodin je zárukou, že vám to pěkně pošlape. Automatická funkce vypnutí a zapnutí sluchátka vypne, když se odpojíte - neplýtvá se tak energií a na dobře viditelném ukazateli stavu baterie hned zjistíte, kolik vám ještě zbývá šťávy. Navíc lze nová sluchátka Studio téměř kdekoli nabíjet přes standardní adaptér mikro USB.
Lehčí, pevnější a pohodlnější
Když se společnost Beats rozhodla představit novou verzi těchto legendárních sluchátek, přistoupila k tomu jako k designu nádherných sporťáků a volila velmi pečlivě. Nový model sluchátek Beats Studio působí čistěji: výrazné zaoblení, hladký povrch a žádné viditelné šrouby. Sluchátka nyní váží o 13 % méně než původní model a mají lehčí, pevnější a pohodlnější hlavový oblouk. Náušníky jsou měkčí a sluchátka jsou vybavena ergonomickým měchem, díky kterému se flexibilně přizpůsobí různým tvarům hlavy. Hudbu si tak můžete nechat jenom pro sebe.
Hlavní vlastnosti
- Beats Acoustic Engine s přesným zvukem reprodukuje hudbu přesně tak, jak interpret zamýšlel
- Zjednodušený design pro lepe padne, rovnoměrně rozkládá zátěž a přináší více komfortu
- Technologie ANC odizoluje okolní svět ve dvou režimech
- Náušníky potlačují okolní hluk
- Dobíjecí baterie s výdrží 20 hodin a automatickou funkcí vypnutí a zapnutí, stav baterie je zobrazen na dobře viditelném ukazateli
Co je v krabici
- Sluchátka přes uši Beats Studio
- Zvukový kabel 3,5 mm
- Kabel se zabudovaným mikrofonem a dálkovým ovládáním
- Pevné transportní pouzdro
Technické specifikace
- Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
- Ostatní funkce: Aktivní eliminace hluku
- Provedení: Přes ucho
- Délka kabelu: 1,3 m

Parametry
Beats Studio 2.0 náhlavní sluchátka - bílá

  • Bezdrátová sluchátka: Ano

Diskuze
Beats Studio 2.0 náhlavní sluchátka - bílá

Spinner Výpis se aktualizuje...