Pákové nůžky na větve Fieldmann FZNR 1022, teleskopické

do 14 dnů
549 Kč s DPH
454 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:643644
Výrobce: FIELDMANN
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Pákové nůžky na větve Fieldmann FZNR 1022, teleskopické

Pákové nůžky na větve Fieldmann FZNR 1020 pákový mechanizmus Pákové nůžky na větve Fieldmann FZNR 1022 maximální průměr Pákové nůžky na větve Fieldmann FZNR 1022 teleskopické 

Teleskopické nůžky na větve Fieldmann FZNR 1022 se smykovými stříhacími čepelemi, které dokáží ustříhnout větve hravě do 50 mm. Komfortu stříhání velmi pomáhá délka nůžek 680 až 920 mm a také především pákový systém na stříhací hlavě ulehčující střih i tlustších větví. Ergonomické úchyty s pogumovaným povrchem zaručí neskluznost i námahou vlhčích dlaní.

  • Teleskopické provedení.
  • Pákový systém na stříhací hlavě pro snadný střih větví.
  • Ergonomické úchyty s pogumovaným povrchem.

Specifikace nůžek Fieldmann FZNR 1022

  • Délka nůžek: 680 - 920 mm
  • Střih větví do: 50 mm
  • Ocelové rukojeti.
  • Pogumovaná držadla.
  • Hmotnost: 1980 gramů

Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat. Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Diskuze
Pákové nůžky na větve Fieldmann FZNR 1022, teleskopické

Spinner Výpis se aktualizuje...