Lamart LT6001 sada dóz na potraviny, 5ks

do 14 dnů
Ušetříte 5 Kč 527 Kč s DPH
522 Kč s DPH
432 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:651554
Výrobce: Lamart
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Lamart LT6001 sada dóz na potraviny, 5ks

Nepostradatelný pomocník každé kuchyně v podobě sady dóz Lamart Clip LT6001, která Vám umožní uchovat Vámi uvařené pokrmy, ovoce, zeleninu nebo jiné potraviny déle čerstvé. Stává se Vám často, že navaříte více jídla, než sníte a zbylý pokrm nemáte do čeho dát? S tímto Vám pomůže tato sada pěti dóz z kvalitního plastu. Odolný materiál je doplněn o červené silikonové těsnění, které nedovolí tekutým pokrmům utéct ven z dózy, ale nepropustí ani vzduch do nitra dózy. Potraviny uvnitř tak nebudou zvětrávat a vydrží déle svěží a čerstvé.

Kvalitní provedení umožní použití v mikrovlnné troubě, lednici, mrazáku a nezalekne se ani mytí v myčce na nádobí, dózy na potraviny totiž vydrží teploty od -20°C až do 110°C, na pečení je však nepoužívejte. Díky možnosti stohování, můžete poskládat všech 5 nádob do sebe a ušetříte tak drahocenné místo ve Vaší kuchyni.

V balení naleznete celkem 5 nádob s víčkem ve třech různých velikostech. Největší dóza má objem neuvěřitelných 5,3 litrů a poslouží pro uchování velkého množství potravin. Střední nádoba má objem 1,1 litrů, což je dostatek pro uchování 1 porce oběda, večeře, nebo k uschování sušeného ovoce. Nejmenší dóza o objemu 430 ml poslouží například pro přenášení zeleninových salátů, dezertů nebo k uschování cereálií na snídani. Pořiďte si tuto kompaktní sadu 5 nádob na potraviny Lamart Clip LT6001 a uchovejte Vaše potraviny déle čerstvé.

Vlastnosti sady dóz Lamart Clip  LT6001

  • Praktická a spolehlivá sada dóz pro skladování a přenášení potravin.
  • Vyrobena z odolného plastu s kvalitním silikonovým těsněním víčka – vzduchotěsné a vodotěsné.
  • Potraviny zůstávají déle čerstvé, udržují si své aroma, při manipulaci nevytékají.
  • Vhodné do ledničky, mrazničky, mikrovlnné trouby a do myčky.
  • Vhodné do teplot od -20°C až do 110°C.
  • Díky možnosti složení do sebe nezaberou příliš místa.

Obsah balení:

  • 1x dóza o objemu 5,3 litru - 29,8 x 22,8 x 8,5 cm
  • 2x dóza o objemu 1,1 litru - 18,1 x 12,5 x 8,6 cm
  • 2x dóza o objemu 430 ml - 13,5 x 10 x 6,5 cm

Značka Lamart by Piere Lamart reprezentuje širokou škálu moderního a cenově dostupného kuchyňského náčiní a nádobí pro hravé vaření, přinášející do Vaší kuchyně lehkost, kvalitu a vytříbený styl díky svému kvalitnímu zpracování a modernímu designu inspirovanému filozofií hravého vaření bývalého francouzského šéfkuchaře Piera Lamarta.

Diskuze
Lamart LT6001 sada dóz na potraviny, 5ks

Spinner Výpis se aktualizuje...