Ušetřete na dopravném!

R/C auto Carrera Ford F-150 Raptor (1:14) 2.4GHz - černé

Vybrat barvu
 
 
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:652151
Výrobce: Carrera
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
R/C auto Carrera Ford F-150 Raptor (1:14) 2.4GHz - černé

Tento obrovský RC model monster trucku Carrera Ford F-150 Raptor je navzdory svému odolnému a tvrdému vzhledu, vybaven inteligentním pohonem a ten kdo má dostatek zkušeností s ním dokáže předvádět neuvěřitelné kousky. S ohromnou délkou 40 centimetrů není divu, že se jedná o vlajkový model série Ford F-150. Všechny překážky dokáže překonat s rychlostí až 18 km/h a svým ježděním Vás bude bavit po dlouhých 40 minut. Neuvěřitelná doba jízdy je dosažena dobíjecí baterií s kapacitou 900 mAh, kterou můžete po vybití dobít do 80 minut.

Díky digitálnímu proporcionálnímu řízení a důmyslným řídicím funkcím je tento RC model Carrera Raptor snadno ovladatelný prostřednictvím praktického ovladače. Frekvence 2,4 GHz, kterou je autíčko řízeno, umožňuje na jednom místě a ve stejný čas pořádat závody se skupinou až 16 modelů (bez frekvenčního rušení). Skvělým doplňkem auta, který nadchne prostě každého, jsou přední a zadní světla, které fungují jako ta reálná. Kvalitní diferenciál zajišťuje, že je tento obrovský model monster trucku na robustních pneumatikách připraven vyrazit objevovat nejrůznější terénní cesty. Jedna věc je jistá - je těžké si představit někoho, kdo by se chtěl postavit do cesty tomuto kolosálnímu offroadu!

RC mostertruck Carrera Ford F-150 Raptor s rychlostí až 18 km/h RC mostertruck Carrera Ford F-150 Raptor se 40 minutovou výdrží RC mostertruck Carrera Ford F-150 Raptor s dobitím do 80 minut RC mostertruck Carrera Ford F-150 Raptor s délkou 40 cm RC mostertruck Carrera Ford F-150 Raptor v měřítku 1:14
Rychlost  Výdrž
Dobíjení Délka Měřítko
Rychlo je to první, co Vás na RC autu bude zajímat, model Carrera Ford F-150 Raptor dokáže jezdit rychlostí až 18 km/h. S výdrží neuvěřitelných 40 minut, budete mít dostatek času na všechny závody, nebo projížďky po venkově. Nedílnou součástí každého RC modelu je i dobíjení baterie, které u tohoto modelu zabere cca. 80 minut. Velikost je důležitá, proto má model autíčka Carrera Ford F-150 Raptor délku 40 cm. Spojení s realitou je ta nejdůležitější vlastnost RC modelů Carrera, auto Ford F-150 Raptor je vyrobeno v měřítku 1:14.

Specifikace RC auta Carrera Ford F-150 Raptor

  • Měřítko: 1/14
  • Funkční zadní brzdová a přední světla, voděodolný povrch
  • Rychlost: 18 km/h
  • Doba jízdy: 40 min
  • Doba nabíjení: 80 min
  • Velikost auta: 40 cm
  • Frekvence: 2.4 GHz
  • Ovládání: digitálně proporcionální
  • Baterie: 7,4V – 900 mAh Li-on
  • Nabíječka: 8,4V – 500 mA

Obsah balení:

  • 1x auto
  • 1x vysílačka
  • 1x nabíječka
  • 1x baterie Li-Ion
  • 2x AAA baterie
  • Manuál

O výrobci Carrera

Společnost vyrábějící RC modely - Carrera byla založena Josefem Neuhierlem v německém městě Fürth roku 60 letech minulého století. Název Carrera vznikl díky prvnímu modelu auta Porsche Carrera, který byl vyroben jako napodobenina skutečného auta Porsche Carrera Panamericana. V dnešní době jsou RC modely tohoto výrobce dostupně ve více než 40 zemích světa. Výrobce Carrera nabízí RC modely v měřítku 1:24, 1:32, 1:43 a 1:60 a jak s pohonem, tak i bez pohonu. Po více než 40 let společnost Carrera spolupracuje s obchodní inspekcí, která dohlíží na kvalitu produktu tohoto výrobce. Díky tomu RC modely Carrera splňují ty nejpřísnější bezpečnostní a zdravotní normy a vy se tak nemusíte bát o zdraví svých dětí, které si s modely rády hrají. Výrobce Carrera vyrábí nepřeberné množství licencovaných RC modelů různých značek, například Ferrari, Porsche, Audi, BMW, Bentley, Nintendo nebo NASCAR.

Video
R/C auto Carrera Ford F-150 Raptor (1:14) 2.4GHz - černé

Diskuze
R/C auto Carrera Ford F-150 Raptor (1:14) 2.4GHz - černé

Spinner Výpis se aktualizuje...