Potřebujete uschovat potraviny nebo navařené pokrmy a přitom je skladovat stylově? Přesně k tomuto účelu poslouží tato sada potravinových dóz Lamart Air LT6011 s obdélníkovým tvarem ve třech různých velikostech. Všechny tři nádoby na potraviny jsou vyrobeny z kvalitního čirého skla, které je doplněno o plastové víčko se silikonovým těsněním. Víčko se díky jednoduchému zacvakávacímu systému snadno nasazuje i sundává, a přesto drží na nádobě jako přibité. Silikonové těsnění pak zamezí jakémukoli průchodu vzduchu či vlhkosti dovnitř nebo ven. Díky tomu zůstanou potraviny déle čerstvé, neovlivní je jiné pachy v lednici nebo naopak neovlivní chuť ostatních potravin uvnitř lednice.
V případě znečištění můžete skleněné nádoby vložit do myčky na nádobí, kde se pohodlně umyjí. Potraviny i s dózou můžete vložit do mrazáku nebo mikrovlnky, o sklo se bát nemusíte, vydrží mráz až -20 °C nebo žár až do teploty 110°C. Čiré sklo a plastový vrch Vám umožní, nahlédnou do nitra nádoby, vy tak uvidíte co v ní je, aniž byste jí museli otevřít. Pokud potřebujete skladovat potraviny, co mají rády vzduch, na každém víčku je umístěn nastavitelný ventil pro odvětrávání.
V sadě naleznete hned trojici obdelníkových nádob, ta největší má objem 1040 ml a můžete do ní uschovat navařené potraviny, které jste nestihli sníst. Střední nádoba o objemu 640 ml se Vám bude náramně hodit při uchovávání nakrájené zeleniny, cherry rajčátek nebo salátu. Nejmenší nádoba s objemem 370 ml se Vám může hodit při uchování cereálií s mlékem na snídani nebo jiných potravin. Všechny nádoby můžete bez víček použít i jako vzhledné misky k servírování. Uchovejte Vaše potraviny déle čerstvé se stylovou sadou Lamart Air s křišťálovým leskem a odolným provedením.
Obsah balení:
Značka Lamart by Piere Lamart reprezentuje širokou škálu moderního a cenově dostupného kuchyňského náčiní a nádobí pro hravé vaření, přinášející do Vaší kuchyně lehkost, kvalitu a vytříbený styl díky svému kvalitnímu zpracování a modernímu designu inspirovanému filozofií hravého vaření bývalého francouzského šéfkuchaře Piera Lamarta.