Dárkový set keramického nože Kyocera FK-140WH + FK-075WH - Bílo-černá

Vybrat barvu
 
  
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:653318
Výrobce: Kyocera
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Dárkový set keramického nože Kyocera FK-140WH + FK-075WH - Bílo-černá

Vaření s keramickými noži Kyocera

Sada keramického nože Kyocera FK-140WH v bílo-černém provedení s délkou čepele 14 cm, keramického nože Kyocera FK-075WH v bílo-černém provedení s délkou čepele 7,5 cm. Sada je balena v dárkové krabičce, je tak vhodná jako dárek pro každého začínajícího i pokročilého kuchaře. Vysoká kvalita keramické čepelí z Oxid Zirkonia, zajistí snadné krájení ovoce, zeleniny i masa na bambusové desce, která nijak nezmění chuť ani vůni potravin. Dlouhodobá ostrost keramické čepele, Vám umožní připravit velkou spoustu pokrmů, bez nutnosti ostření nožů. Ergonomická rukojeť spolu s nízkou hmotností nože, umožní perfektní úchop a snadné krájení potravin.

Vlastnosti sady keramických nožů Kyocera:

  • Extrémní ostrost a dlouhá životnost čepele.
  • Keramická (oxid zirkonia) čepel nožů.
  • Naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění.
  • Nezanechává pach ani chuť na potravinách.
  • Ergonomická rukojeť.

Obsah balení:

  • 1x keramický nůž Kyocera FK-140WH-BK, 14 cm
  • 1x keramický nůž Kyocera FK-075WH-BK, 7,5 cm

Proč právě keramické nože?

Keramické produkty Kyocera jsou vyrobeny z materiálů nové generace - oxidu zirkoničitého, oxidu hlinitého a dalších pokrokových keramických látek. Oxid zirkoničitý je 4x až 5x tvrdší než běžně používaná ocel. Tvrdší je už jen diamant. Tato extrémní tvrdost se projevuje především na odolnosti vůči opotřebování. dlouhé životnosti čepele a ostří, které zůstává díky tvrdosti materiálu perfektně ostré celé roky. Tato novodobá keramika je naprosto odolná proti skvrnám a rezivění - keramická čepel do sebe nepropustí žádnou z kyselin, které se vyskytují v potravinách.

 

Keramické nože neničí zdraví prospěšné vitamíny ani enzymy v potravinách. Rovněž nezanechávají pach ani pachuť ocele. Jsou vhodné pro biopotraviny, podporují zdravý životní styl. Neznehodnocujte už déle své jídlo ocelí! Jídlo připravené keramickými noži Kyocera si uchovává svoji čerstvou chuť, ovoce a zelenina po krájení neztmavne. Zelenina nakrájená keramickým nožem zůstává "živá". Vy si tak budete moct vychutnat tu nejlahodnější zeleninu i ovoce se spoustou vitamínu.

Keramické nože Kyocera neničí vitamíny ani nezanechavájí pachuť

 

O výrobci Kyocera Výrobce keramických nožů, škrabek, struhadel, kráječů a mlýnků Kyocera

 

Vývoj pokročilých high-tech keramických materiálů zahájila společnost Kyocera bezprostředně po svém vzniku v roce 1958. S výrobou a prodejem kuchyňských nožů s čepelí zhotovenou z těchto materiálů pak začala v roce 1984. Od té doby neustále pracovala na rozvoji technologie i designu svých nožů, rozvíjela sortiment o různé barvy i tvary rukojetí a druhy čepelí, ale i o další produkty, jako jsou keramické škrabky, struhadla nebo mlýnky koření. Zároveň společnost Kyocera rozšířila svou prodejní síť a získala řadu fanoušků mezi hospodyňkami a domácími i profesionálními kuchaři po celém světě. V poslední době popularita keramických nožů Kyocera roste ještě rychleji, roční distribuce přesahuje milion dodaných kusů. Nejvyšší kvalita a moderní design – to jsou hlavní přednosti, které řadí keramické nože Kyocera na čelní příčky hodnocení trhu již přes 30 let.

 

Diskuze
Dárkový set keramického nože Kyocera FK-140WH + FK-075WH - Bílo-černá

Spinner Výpis se aktualizuje...