Bialetti hliníkový kávovar Moka Express - 6 šálků

VÝPRODEJ
Cena platí do vyprodání zásob.
poslední 1 ks skladem !
Ušetříte 42 Kč 708 Kč s DPH
666 Kč s DPH
551 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:654663
Výrobce: Bialetti
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Bialetti hliníkový kávovar Moka Express - 6 šálků

Hliníkový kávovar (Espresso) Bialetti Moka express, 6 šálků

Kávovar Bialetti Moka Express v klasickém italském designu Art Deco. Vařič pressa je vhodný pro všechny typy sporáků, krom indukce a je vyroben z hliníku, což je nejlepší materiál pro přípravu kávy. Nejlepší káva je z hliníkových kávovarů, protože kávová patina se nejlépe vytváří právě na hliníku a tím je káva lahodnější. I kvůli kávové patině se nedoporučuje mytí v myčce na nádobí ani mytí různými saponáty, kávovar by se měl oplachovat pouze vodou. Vychutnejte si nezapomenutelné aroma čerstvě připravené kávy s tímto klasickým italským vařičem Moka Express a připravte si kávu, po které budete prahnout každý den.

Vlastnosti kávovaru Bialetti Moka express

  • Vařič espressa z kvalitního hliníku - nejvhodnější materiál pro přípravu kávy.
  • Vhodné pro všechny typy sporáků krom indukce
  • Nezaměnitelná chuť a aroma čerstvě připravené kávy z presovače.
  • Není vhodné do myčky na nádobí
  • Objem: 300 ml (pro 6 šálků espressa)
  • Rozměry: Ø 10 x výška 21,5 cm

Pro přípravu espressa:

Před prvním použití prosím omýjte všechni části vařiče teplou vodou (bez saponátu). Z hygienických důvodů, není vhodné první připravené espesso konzumovat.

Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 1 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 2 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 4 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 5 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 6 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 7

  1. Odšroubujte horní část, držením spodní části a točením horní části proti směru hodinových ručiček. Vytáhněte filtr ze spodní části.
  2. Do spodní části nalijte dostatečné množství vody, ale ne více než po bezpečnostní ventil. Za žádných okolností nenaplňujte vodou, tak že by byl ventil ponořen pod hladinou.
  3. Vložíte sítko zpět do dolní části a naplňte jej kávou. Kávu jemně zarovnejte tak, aby byl volný cca. 1 cm od okraje filtru. Kávu do filtru netlačte!
  4. Zašroubujete vrchní část kávovaru ke spodnímu, držením spodní části a točením horní části ve směru hodinových ručiček.
  5. Vařič espressa položte na varnou desku. Na plynovém vařiči nesmí plameny převyšovat spodek espressa. Káva začne sama téct do vrchní konvičky. Vařič sundejte ze sporáku ve chvíli, kdy ustane bublání.
  6. Po sundání ze sporáku, doporučuje espresso zlehka promíchat kávovou lžící, předtím než jej nalijete do šálků.
  7. Servírujte espresso, nejlépe v předehřátých šálcích.

 

Čištění vařiče:

  1. Před čištěním nechte espressovač zchladnout.
  2. Odšroubujte horní část od spodní, vytáhněte filtr a vysypte jej. Všechny části omyjte čistou vodou. Neomývejte saponátem, ani nemyjte v myčce na nádobí.
  3. Všechny části nechte důkladně oschnout. Pro skladování doporučujeme nechat části od sebe.

O značce Bialetti

Italský výrobce příslušenství k přípravě kávy vznikl již roku 1919, kdy se zabýval výrobou polotovarů z hliníku. Roku 1933 vyrobil svůj první kávovar Moka Express s neuvěřitelným designem ve stylu Art Deco, což bylo revolucí v přípravě domácí kávy. Díky tomuto revolučnímu kávovaru se společnost Bialetti stala jedním z předních italských výrobců kávovarů. Od počátku 50. let až do konce 20. století se výrobci podařilo vyprodukovat více než 200 milionů kávovarů, přičemž se stal model Moka Express skutečným fenoménem průmyslového designu, který je schopný zajistit milionům spotřebitelům velkého espressa "all'italiana".

Video
Bialetti hliníkový kávovar Moka Express - 6 šálků

Diskuze
Bialetti hliníkový kávovar Moka Express - 6 šálků

Spinner Výpis se aktualizuje...