Akční cena dopravy!

PowerCube Original - Grey

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:655307
Výrobce: POWERCUBE
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
PowerCube Original - Grey

Rozbočovač elektrického proudu PowerCube Original

Rozbočovač

V kuchyni, kanceláři, pokoji atd. máme často omezené množství elektrických zásuvek. Se všemi kuchyňskými i kancelářskými spotřebiči, jako je kávovar, lednice, mikrovlnná trouba, mixér, toustovač, počítač, tiskárna… často soutěžíme o zásuvky. PowerCube Original nabízí řešení. Jednoduše znásobíte jednu zásuvku na dalších pět. Pro všechny spotřebiče bude dostatek zásuvek a nemusíte stále bojovat o jednotlivé z nich.

Žádné kabely navíc!

Každý známe, jak vypadá hromada kabelů za televizní stěnou nebo stolkem. Obývací pokoj je prostor pro Vaši relaxaci a odpočinek. Od všech zařízení jako je televize, stereo, DVD přehrávač, herní konzole, vede spousta napájecích kabelů. Je naprosto běžné, že využíváme na všechny tyto zařízení více rozboček. Díky modulárnímu systému PowerCube Original mohou být všechny napájecí šňůry sloučeny do jednoho kompaktního řešení.

S rozbočovačem elektrického proudu PowerCube Original nebudete potřebovat přídavné kabely
Rozbočovač elektrického proudu PowerCube Original bez omezení

Dostupnost zásuvek

Pokud by všechny elektrické zařízení, která používáme měli úzké zástrčky bylo by jednoduché zapojit všechna zařízení aniž by se mezi sebou blokovali. Všichni se ale setkáváme s objemnými adaptéry, které nám blokují další zásuvky. Unikátní design PowerCube Original zajišťuje, že se zástrčky navzájem neblokují.

Rozšíření

Vytvářejte vlastní sestavy. PowerCube Original je modulární systém. Spojením více PowerCube získáte potřebnou kombinaci elektrických zásuvek a USB portů.

Rozbočovač elektrického proudu PowerCube Original s možností rozšíření
Rozbočovač elektrického proudu PowerCube Original s oceněním za design Red Dot

Ocenění Red Dot za design

Originální vzhled PowerCube jistě elegantně vyzdobí každý interiér. Svým neotřelým a přesto decentním vzhledem se stal PowerCube skvělým řešením pro rozbočení elektrického proudu pro ta místa, kde by běžný rozbočovač nevypadal dobře. Produktová řada PowerCube získala několik ocenění, to nejvýznamnější je Red Dot Design Award.

Specifikace rozbočovače PowerCube Original

  • Vstupní napětí: 110 – 240 V
  • Maximální vstupní proud: 16 A
  • Počet výstupů: 5
  • Počet USB portů: 0
  • Kabel: Ne
  • Montážní dok: Ne
  • Uzemnění: Ano
  • Dětská pojistka: Ano

Diskuze
PowerCube Original - Grey

Spinner Výpis se aktualizuje...