Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

Připravte se již nyní na shazování vánočních kil!

Protože dnes žijeme v době smartphonů, iphonů a dalších chytrých telefonů spojili výrobci příjemné s užitečným a vytvořili software, který vše zaznamenává do Vašeho chytrého telefonu pomocí bluetooth. Máte tak Vaše sportovní výkony vždy při sobě a můžete je dokonce i sdílet se svými přáteli. Wahoo senzor srdečního tepu, krokoměr Prestigio nebo chytrý náramek Fibit Flex je vhodný jak pro běžce, cyklonadšence nebo klasické fitnessáky. Dále můžete kontrolovat svou váhu a další tělesné indexy pomocí novinky iHealth HS5 wifi – která slouží jako komplexní tělesný analyzátor. Všechny tyto produkty jsou vhodné i jako Vánoční dárek. Obdarované určitě potěší.

Wahoo senzor srdečního tepu Wahoo TICKR RUN Heart Rate Strap for iPhone

image Wahoo Fitness Blue HR je první popruh měřící tepovou frekvenci s Bluetooth 4.0, který propojíte s Vaším iPhone, novým iPod touch nebo iPadem. DOPRAVA ZDARMA.
1 748 Kč Buy Now

Krokoměr Prestigio PHCPED

image Prestigio Smart Pedometer – nové zařízení pro sledování tělesné aktivity v reálném čase. Ukládejte, sledujte a analyzujte své denní výsledky a sdílejte je s rodinou a přáteli pomocí chytrého telefonu nebo tabletu.
1 099 Kč Buy Now

Fitbit Flex Wireless Activity and Sleep, Black

image Fitbit Flex je voděodolný, komunikuje pomocí Bluetooth 4.0 s iPhonem 4S a výše, iPadem 3 a výše, iPadem Mini, iPodem Touch 5 a s PC (Windows XP/Vista/7/8) či Mac (Mac OS X 10,5 a výše) pomocí USB klíče. Měří kroky, spálené kalorie i kvalitu spánku. AKCE
2 499 Kč Buy Now

iHealth HS5 WiFi komplexní tělesný analyzátor

image iHealth HS5 WiFi komplexní tělesný analyzátor během několika vteřin změří 9 významných charakteristik těla. Pro komplexní znalost složení těla změří hmotnost, index BMI, tělesný tuk, celkovou beztukovou hmotu (součet hmoty svalů, kostí, kůže a vnitřních orgánů), svalovou hmotu, kostní hmotu, procentní obsah vody v těle, poměr vnitřního orgánového tuku a denní příjem kalorií. DOPRAVA ZDARMA
3 297 Kč Buy Now

Univerzální sportovní pouzdro Fontastic, velikost XL, černé

image Neoprenové pouzdro Fontastic pro připevnění na paži, určeno pro mobilní telefony velikosti XL. Váš telefon bude s tímto pouzdrem vždy držet krok s Vámi.
168 Kč Buy Now

BELKIN pouzdro SLIM-FIT PLUS Armband iPhone 6/čern

image Kvalitní ochranné sportovní pouzdro na ruku Sport-Fit Plus Armband od Belkinu je určené pro smartphone Apple iPhone 6. Využijete ho zejména při sportu a sportovních trénincích.
642 Kč Buy Now

MIO Sportovní hodinky Magellan PURE černé

image Speciální multimediální hodinky, které se spárují pomocí Bluetooth s Vaším chytrým telefonem Apple: 4S, 5, 5C, 5S. V průběhu léta 2014 budou hodinky použitelné i pro chytré telefony se systémem Android.
3 203 Kč Buy Now

Voděodolné pouzdro s držákem na řídítka CellularLine Interphone pro Apple iPhone 5/5S, stříbrné

image Voděodolné pouzdro CellularLine Interphone s držákem na řidítka je určeno do extrémních situací, kde dokonale ochrání přístroj. Voděodolné pouzdro v univerzální velikosti je přizpůsobené pro Apple iPhone 5/ 5S. Vrchní strana vyrobená z elastického průhledného materiálu dokonce chrání displej přístroje před poškozením, či vodou. Speciální úprava zajišťuje pohodlné ovládání přístroje, zároveň je přizpůsobena i pro ovládání dotykového displeje iPhonu. Sada obsahuje šňůrku na krk a držák na motorku (kolo). Ideální společník na outdoorové aktivity, geocaching, sjíždění vody či jízdu na kole a motorce.
1 499 Kč Buy Now

Wahoo The Protector: Bike Case for iPhone w/o ANT+

image Wahoo pouzdro na kolo - stříbrné je robustní pouzdro pro cyklisty, vodě a nárazu odolný. Lze použít s jakoukoliv cyklistickou aplikací.
456 Kč Buy Now

Osobní váha SENCOR SBS 5005

image Perfektní fitness váha SENCOR SBS 5005, která disponuje pamětí až pro 12 osob. Je možné u ní nastavit výšku, věk a pohlaví, přičemž váha poté měří nejen hmotnost, ale také tuk, vodu a svalstvo.
399 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.