Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

S těmito noži si ostudu určitě neuříznete

Kvalitní keramické a ocelové nože zákazníky ověřených značek Ceratio, Lamart, Kyocera, Maxwell&Williams, WMF a Zassenhaus se stanou Vašimi nenahraditelnými pomocníky v kuchyni a nebudete je chtíti dát z ruky. Proto Vám přinášíme, jak celé sady keramických nožů, tak jednotlivé kuchyňské pomůcky např.: tří dílný set na sýr, diamantový brousek na keramické nože, škrabku Ceramic a další. A když už si tu nějakou tu dobrotu uvaříte, bylo by škoda ji nesníst, třeba pomocí klasické sady příborů nebo sady na Steak.

Maxwell & Williams sada 5 nožů ve stojanu, barevné

image Sada pěti nožů Maxwell & Wiliams - Slice & Dice se stojanem. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli. AKCE + DOPRAVA ZDARMA.
899 Kč Buy Now

Zassenhaus sada carbonových nožů EASY CUT, 2 ks

image Sada carbonových nožů Zassenhaus EASY CUT. Nože jsou vyrobeny z kvalitní uhlíkové oceli a díky ergonomické rukojeti budou snadno a příjemně uchopitelné. AKCE + DOPRAVA ZDARMA.
390 Kč Buy Now

Maxwell&Williams sada 5 nožů ve stojanu, bílá

image Sada pěti nožů Maxwell & Wiliams - Slice & Dice se stojanem. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a jsou potaženy nepřilnavou vrstvou, pro snadnější krájení. AKCE + DOPRAVA ZDARMA
899 Kč Buy Now

Sada keramických nožů Lamart LT2006, 3ks

image Velmi ostrá keramická čepel a ergonomická nerezová rukojeť pro maximální účinek a bezpečné užití. Neovlivňuje vůni a chuť krájených potravin. DOPRAVA ZDARMA.
759 Kč Buy Now

Sada keramických nožů Lamart LT2056, 3ks

image Set keramických nožů v dárkovém balení od značky Lamart. Nože mají ergonomickou bambusovou rukojeť pro maximální účinek.
659 Kč Buy Now

Keramický nůž Kyocera FK-110WH 11 cm,

image Keramický nůž Kyocera FK-110WH 11 cm, černá. Výhody keramického nože Kyocera:extrémní ostrost a dlouhá životnost čepele, naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění, nezanechává pach ani chuť ocele.
822 Kč Buy Now

Maxwell & Williams porcelánový stojan na nože, čtverec/bílý

image Bílý porcelánový blok na nože Maxwell & Williams s vnitřními bílými štětinkami. Nože můžete zasunout na jakékoliv místo díky jemným štětinkám. Rozměry porcelánového bloku jsou 24x11x11 cm.
959 Kč Buy Now

Zassenhaus Set nožů Titan černé, malé

image Sada dvou nožů Zassenhaus Titan Black vyrobených z ušlechtilé uhlíkové oceli. Všechny nože jsou potaženy nepřilnavým povrchem, který zajistí, aby se na nůž nelepily žádné potraviny.
349 Kč Buy Now

Maxwell & Williams 3-dílný set na sýr, bílý

image Sada nožů a vydličky na sýr Maxwell & Williams. Vysoce kvalitní nerezové nože jsou potaženy nepřilnavou vrstvou, pro snadnější krájení sýrů. Díky této vrstvě, lze nože snadno omýt. AKCE.
359 Kč Buy Now

Diamantový brousek na keramické nože Ceratio

image Dobře vybavená kuchyň je základem každé domácnosti. Jsme přesvědčení, že si vyberete své věrné pomocníky, kteří vám zpříjemní vaření.
250 Kč Buy Now

Zassenhaus škrabka Ceramic

image Keramická škrabka Zassenhaus Ceramic je extrémně ostrá a odolná. Vynikající pro přípravu pokrmů zdravé výživy a dětských pokrmů. AKCE.
160 Kč Buy Now

WMF Sada příborů Sofia Set 24

image Sada příborů od značky WMF Sofia Set 24  v moderním a jednoduchém designu se skvěle hodí do každé domácnosti. Sada je určená pro šest osob. Příbory jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. AKCE + DOPRAVA ZDARMA.
1 499 Kč Buy Now

Silit 68-dílná sada příborů SIENA, z nerezové oceli

image Sada příborů SIENA od značky Silit v moderním a jednoduchém designu se skvěle hodí do každé domácnosti. Sada je určená pro 12 osob. Příbory jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli, kterou lze mýt v myčce. AKCE + DOPRAVA ZDARMA.
2 999 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.