Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

Báječný vánoční dárek nejen do kuchyně, ale i na hory

Taky vždycky uvažujete nad tím, co by se Vám ještě hodilo do kuchyně? Máte pocit, že Vám v ní něco chybí? Něco co by ji oživilo a nebyla to přitom zbytečnost? A co si takhle pořídit nádhernou pískací konvici?! Je to trochu retro, pískací konvice jsou zase v módě a navíc jsou v několika barvách. V trendy červené, bílé a černé. Pokud chcete něco klasického pořiďte si konvici stříbrnou. No a co na ty hory? Nejen jako praktický dárek, ale také pro zahřátí máme krásné designové termosky. Můžete si pořídit úplně nejmenší 0,42 l nebo také klasickou 1 l. Jako dárek. K nezaplacení! Termosku využije opravdu každý.

WMF Konvice na čaj pískací, průměr 20 cm

image Velmi pěkná pískající varná konvice WMF z nerezové oceli o objemu 2 l. Konvice ve stříbrném provedení přivede k varu velké množství vody s energetickou úsporou. NOVINKA + DOPRAVA ZDARMA
1 170 Kč Buy Now

Cilio Konev na vodu Count 2,5l - indukční,

image Velmi krásná pískací varná Cilio konvice Count černá z lakované oceli o objemu 2,5 l. Konvice v černém provedení je vybavená pogumovanou bezpečnostní rukojetí a je vhodná pro plynové, elektrické i indukční varné desky. AKCE a DOPRAVA ZDARMA.
1 289 Kč Buy Now

Cilio konvice na vodu Classico, 2.5l

image Atraktivní varná konvice Cilio Classico z leštěné nerezové oceli o objemu 2,5 l. Konvice vybavená tepelně odolnou rukojetí, která zabrání je vhodná pro plynové, elektrické i indukční varné desky. AKCE a DOPRAVA ZDARMA.
1 669 Kč Buy Now

Ritzenhoff & Breker čajová konvice White Bird, 1000ml

image Čajová konvice White Bird od značky Ritzenhoff & Breker je vyrobena z vysoce kvalitního porcelánu, který je možné mýt v myčce na nádobí. Konvice je dodávaná v kvalitní a elegantní krabici a hodí se tak i jako vkusný dárek. POSLEDNÍ KOUSKY! SPĚCHEJTE!
328 Kč Buy Now

LAMART LT4008 Termoska Branche 0,42 l stříbrná

image Termoska vyrobena z vysoce kvalitní nerezavějící oceli. Tlačítkový mechanismus otevření termosky vyroben z vysoce kvalitního plastu a nerezová vložka činí termosku téměř nerozbitnou. Zimní NOVINKA.
189 Kč Buy Now

LAMART LT4011 Termoska Brille 1 litr

image Termoska vyrobena z vysoce odolného plastu s vnitřní skleněnou vložkou. Vložka má termoizolační vlastnosti pro udržení teplého i studeného nápoje. Zimní NOVINKA.
379 Kč Buy Now

Cilio termoska Colore, 0,5 l

image Termoska Cilio Colore krémová s objemem 0,5 litr z lakované nerezové oceli s dvojitou stěnou. Termoska je určena především k přenášení horkých nápojů. DORPAVA ZDARMA.
399 Kč Buy Now

Cilio Termoska džbán 1,0 l

image Moderní termoska Cilio z lakované nerezové oceli s objemem 1 litr s vložkou z vakuového tvrdého skla. Termoska je určena především k přenášení horkých nápojů. AKCE + DOPRAVA ZDARMA.
1 408 Kč Buy Now

Küchenprofi sítko na čaj s řetízkem, velké

image Velké čajové sítko s řetízkem od německého výrobce Küchenprofi. Sítka jsou vyrobena z kvalitní nerezové oceli, odolné proti opotřebování a vhodné do myčky na nádobí.
379 Kč Buy Now

Maxwell & Williams cukřenka a mlékovka East Meets West

image Cukřenka a nádoba na smetanu s táckem Maxwell & Williams - East Meets West z bílého porcelánu.Porcelán lze mýt v myčce nádobí. AKČNÍ CENA jen do vyprodání zásob.
359 Kč Buy Now

Ritzenhoff & Breker sada skleniček na latte Gondola, 2ks

image Sada sklenic na latte Gondola značky Ritzenhoff & Breker. Užijte si své latté naplno se sadou slenic Gondola. Dokonalý požitek z kávy, jako by jste byli v pravé Italské kavárně. AKČNÍ CENA jen do vyprodání zásob!
199 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.