Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

Vánoční HITOVKY tohoto roku! VŠE SKLADEM

Vánoční shon vrcholí a Vy ještě nemáte všechny dárky pod stromeček! Nevadí! Máme pro Vás zaručené hitovky, které jsou letos v kurzu. Nejen pro studenty je na trhu revoluční novinka - LED lampička s displejem, budíkem a teploměrem. Pro všechny hospodyňky doporučujeme Elektrický mlýnek na pepř a sůl, který je snadno ovladatelný i jednou rukou. Umělecky založený jedinec ocení přenosný skener diapozitivů. Každá žena ocení domácí ultrazvukovou čističku na šperky, optiku, ale také zubní náhrady a další… A protože Tipů na Vánoční dárky je ještě hodně, raději se podívejte do našeho mailingu a vyberte si ty pravé pro Vás.

LED stolní lampička s displejem

image LED stolní lampička s digitálním displejem představuje revoluční novinku na trhu. Díky LED stolní lampičce budete mít přehled o základních údajích, kterými  jsou: datum, čas nebo teplota v pokoji, ve kterém bude lampička umístěna.
1 129 Kč Buy Now

Elektrický mlýnek na pepř a sůl Clatronic 1+1 ZDARMA

image Elektrický mlýnek na pepř a sůl s keramickým drtičem Clatronic.Velmi kvalitní precizní keramické drtící zařízení, ovladatelné i jednou rukou.
499 Kč Buy Now

Technaxx DigiScan, skener negativů a diapozitivů

image Přenosný skener DS-O2 digitalizujte Vaše negativy a diapoztivy. Přenos přímo na SD/SDHC karty. Skenuje ve vysokém rozlišení, je vybaven 2 držáky na skenování a vyznačuje se vysokou rychlost.
1 589 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička CE-5200A, 600 ml

image Novinka na Českém trhu! Její vylepšená konstrukce a zvýšený čistící efekt ji pravděpodobně zařadí mezi ty nejprodávanější mezi malými ultrazvukovými čističkami.
999 Kč Buy Now

Divadelní kukátko Levenhuk Broadway 325N Red

image Divadelní kukátko Levenhuk Broadway 325N představuje díky tělu z matného stříbra doplněného zlatými prvky perfektní kombinací tradice a originality, což jej činí přitažlivým pro milovníky klasicismu i secese. AKCE + DOPRAVA ZDARMA.
799 Kč Buy Now

Multifunkční laminovačka a řezačka Olympia A230

image Tato sada zaručuje ochranu a zvýšení hodnoty dokumentů, fotek, obrázků, průkazů, vizitek a mnoha dalších až do velikosti DIN A4. Dokonalost je završena díky zaoblovači rohů a pravítku pro řezání. TIP DO KANCELÁŘE.
899 Kč Buy Now

Stojan pro notebook Manager black

image Stojan Manager black pro všestranné použítí, vhodný pro notebook, tablet, knihu a pod. Ideální společník pro práci s Vaším notebookem v pohodlí vašeho gauče nebo postele.
1 189 Kč Buy Now

Trhák Lenovo IdeaTab A8-50, 8

image Lenovo Ideatab A8-50 je 8" přenosný tablet optimalizovaný pro poslech hudby, sledování filmů, hraní her a dalšího multimediálního vyžití. Jedná se o vynikající mobilní řešení pro každého, kdo si chce užít zábavu na cestách. AKCE!
3 499 Kč Buy Now

Trhák Lenovo A319 4.0

image Velice kompaktní a přenosný smartphone s důrazem na kvalitu osvědčeného výrobce, dodá bohatý zvukový zážitek s Dolby Digital Plus. Velký 4" displej, Dual SIM, 5 MPix fotoaparát, 512 MB RAM, 4 GB interní paměť, 1.3 GHz 2jádrový procesor. AKCE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB!
2 499 Kč Buy Now

Rychlovarná konvice SENCOR SWK 1792BK

image Chytrá rychlovarná konvice Sencor SWK 1792 BK s termoregulací a udržováním teploty. Konvice má oboustranný vodoznak a na rukojeti displej, který ukazuje aktuální teplotu vody.
899 Kč Buy Now

Záložní baterie CELLY Powerbank

image Univerzální záložní baterie Celly Powerbank s USB výstupem o výkonu 5V/1A a celkovou kapacitou 2000 mAh.
279 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.