Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

Kancelář, dům i chata v bezpečí 24 hodin denně, 7 dní v týdnu!

O atrapách kamer jste určitě již slyšeli. Ale víte také o všech jejich výhodách? Pokud ne, v rychlosti Vás s nimi seznámíme. 1. Atrapy a makety kamerového systému nabízejí v dnešní době levnou variantu navození dobře střeženého a hlídaného objektu nebo nemovitosti. 2. Atrapy a makety kamer jsou ve velmi kvalitním provedení a tak jsou velmi špatně rozeznatelné od pravých bezpečnostních kamer. Zloději, tak nikdy neví, zda se jedná pouze o maketu nebo zda je nainstalována pravá kamera s nahrávacím systémem. 3. Další výhodou je snadná instalace atrapy. Není nutná instalace rozvodů a kabelů. 4. Atrapy kamer mají vysokou účinnost proti lapkům, zlodějům a vandalům. Často si to totiž pachatelé rozmyslí, poté co si atrapy všimnou. 5. Zabraňují prvotním škodám při vloupání.

KAMERA VENKOVNÍ ATRAPA - KÖNIG

image Nejlepší řešení pro zastrašení neočekávané návštěvy. Venkovní maketa/atrapa bezpečnostní kamery, která je k nerozeznání od plně funkční kamery. Stupeň krytí IP44.
264 Kč Buy Now

KAMERA VENKOVNÍ ATRAPA, SOLAR. + IR - KÖNIG

image Atrapa CCTV kamery s odstrašujícím účinkem proti zlodějům a vandalům. Díky profesionálnímu provedení je kamera jen těžko rozpoznatelná od skutečných bezpečnostních kamer.
458 Kč Buy Now

KAMERA VENKOVNÍ ATRAPA, SOLAR. - KÖNIG

image Atrapa CCTV bezpečnostní kamery König ve venkovním provedení s falešnými IR LED diodami. Solární panel napájí nepřetržitě blikající LED a dobíjí baterie (dobíjecí NiMH AAA baterie nejsou součástí).
451 Kč Buy Now

KAMERA MINI SPEED DOME VENKOVNÍ ATRAPA

image Atrapa CCTV mini speed dome kamery se zaručeným odstrašujícím účinkem. Osazena neustále blikající LED diodou. Lze připevnit na jakýkoliv povrch pomocí přiloženého nastavitelného držáku.
457 Kč Buy Now

KAMERA DOME VNITŘNÍ KÖNIG

image CCTV atrapa kupolovité kamery. Profesionální design zaručí, že ji nerozeznáte od originálu. Disponuje zabudovanou blikající LED.
258 Kč Buy Now

KAMERA DOME VENKOVNÍ ATRAPA - KÖNIG

image Atrapa CCTV mini kopulovité kamery se zaručeným odstrašujícím účinkem. Osazena neustále blikající LED diodou.
318 Kč Buy Now

KAMERA VENKOVNÍ ATRAPA - KÖNIG

image Venkovní atrapa KÖNIG při zachycení pohybu rozbliká LED světlo a “kamera” se začne po dobu 15 vteřin pohybovat do stran. Obvod šetření energie zajišťuje dlouhou životnost baterií.
264 Kč Buy Now

KAMERA VENKOVNÍ ATRAPA, SOLAR. - KÖNIG

image König profi atrapa CCTV kamery s odstrašujícím účinkem. Osazena funkční LED indikací a falešnými IR LED. Solární panel napájí blikající LED. Atrapu lze doplnit dobíjecími bateriemi, které jsou dobíjeny solárním panelem (baterie nejsou součástí).
469 Kč Buy Now

KAMERA DOME VNITŘNÍ KÖNIG - ATRAPA

image Vytvořte iluzi bezpečnostního monitoringu s touto atrapou profesionální CCTV kamery. Odnímatelný kryt umožní nastavit imitaci kamery do požadovaného směru.Dokonalou imitaci zajišťují také falešné IR LED diody a vestavěná funkční blikající LED.
258 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.