Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

Zašlé šperky se s ultrazvukovou čističkou stanou minulostí!

Ultrazvukové čističky přinášejí převrat v čištění, nejen zašlých šperků, do každé domácnosti. Dříve jste museli kvůli vyčištění vašich oblíbených šperků do zlatnictví, kvůli obrouček brýlí do optika a kvůli zubních náhradě k zubaři. To vše je dnes minulostí! Díky výkonným ultrazvukovým čističkám si v pohodlí domova můžete vyčistit kromě šperků, brýlí a zubních náhrad také holicí strojky, hračky, cartridge, rovnátka, mince a spoustu dalších předmětů. Zacházení s čističkou je velice jednoduché a zvládne jej opravdu každý.

Ultrazvuková čistička Ultrasonic I, 600 ml

image Ultrazvuková čistička vyčistí vše od povrchových nečistot a to jen pomocí vody a vibrací, které vytváří ultrazvuk. Brýle, prstýnky, řetízky, hodinky. Stačí jen vložit do vaničky nebo držáku, nalít vodu a přístroj již vše zařídí za vás.
799 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička CE-5200A, 600 ml

image Novinka na Českém trhu! Její vylepšená konstrukce a zvýšený čistící efekt ji pravděpodobně zařadí mezi ty nejprodávanější mezi malými ultrazvukovými čističkami.
999 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička 5700A, 750 ml, dotykový displej

image Ultrazvuková čistička 5700A s dotykovým displejem na brýle, šperky, mince, hygienické nářadí, zubní protézy, kartuše tiskáren a drobné nářadí!
1 269 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička 5600A, funkce Degas, 750 ml

image Ultrazvuková čistička 5600A s funkcí Degas na brýle, šperky, mince, hygienické nářadí, zubní protézy, kartuše tiskáren a drobné nářadí!
1 259 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička Ultrasonic IV, 2500 ml, ohřev vody

image Ultrazvuková čistička vyčistí vše od povrchových nečistot a to jen pomocí vody a vibrací, které vytváří ultrazvuk. Stačí jen vložit do vaničky nebo držáku, nalít vodu a přístroj již vše zařídí za vás.
2 299 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička Profi, 610 ml + roztok 0,5l ZDARMA

image Ultrazvuková čistička s objemem nádržky 610 ml. Dokonalé čistí brýle, šperky, rovnátka nebo skleněné předměty. Stačí ponořit předmět do nádržky s vodou a spustit. AKCE + DÁREK ZDARMA
1 099 Kč Buy Now

Ultrazvuková čistička Ultrasonic III, 600 ml

image Ultrazvuková čistička vyčistí vše od povrchových nečistot a to jen pomocí vody a vibrací, které vytváří ultrazvuk. Brýle, prstýnky, řetízky, hodinky. Stačí jen vložit do vaničky nebo držáku, nalít vodu a přístroj již vše zařídí za vás.
1 049 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.