Logo NEJCENY.CZ Internetový obchod NEJCENY.cz

Valentýnská inspirace

Svátek svatého Valentýna, neboli svátek zamilovaných se blíží a my Vám přinášíme menší inspiraci na výběr zajímavého dárku, pro toho, koho máte rádi. Dovolte nám popřát, ať si 14. února užijete s milovanou osobou. Pokud Valentýna neslavíte, nevadí, i tak prohlédnutím našeho emailu nic nezkazíte. Třeba se Vám něco zalíbí i tak ;-)

Philippi zvonící přívěsek na klíče ve tvaru srdce Klangherz

image Nechte své srdce zvonit! Je to tak snadné s tímto úžasným přívěskem Philippi KLANGHERZ. Jednoduchý a elegantní design srdce není jenom lákavý na pohled. Také skvěle padne do Vaší dlaně a díky jeho nádhernému zvuku Vám pomůže relaxovat a uvolnit napětí.
149 Kč Buy Now

Philippi přívěsek na klíče Passion

image Vše co potřebujete je láska... Ze srdce pro svého miláčka. Tuto klíčenku Philippi Passion si zamilujete, můžete ji však také darovat své milované osobě. Přívěsek Passion je nádherným dárkem s velice jasným vzkazem. Jenom tím, že klíčenku držíte v ruce, přívěsek Passion na Vašem obličeji vykouzlí úsměv. 
249 Kč Buy Now

Philippi přívěsek na klíče Angelo

image Dejte strážného anděla těm, kteří jsou Vašemu srdci nejbližší. S přívěskem na klíče Philippi ANGELO vykouzlíte úsměv na rtech každému. Estetický a sofistikovaný design patří do okruhu klasických výrobků Philippi.
259 Kč Buy Now

Philippi přívěsek na klíče s pouzdrem na fotku Memory

image Klíčenka ve tvaru srdce Philippi MEMORY se stane Vašim společníkem s mnoha talenty. Přívěsek totiž nejen drží Vaše klíče po hromadě, ale také nabízí prostor na vložení malé fotky Vámi milované osoby.
519 Kč Buy Now

Aromatická svíčka se stříbrným prstenem BellaCandles - Ovocný Punč

image Aromatická svíčka se stříbrným prstenem BellaCandles – Ovocný punč. Buďte originální a požádejte o ruku stylově! Vůně letního ovoce obměkčí každou slečnu. Vašemu šarmu a vkusu podlehne v okamžiku, kdy jí roztápějící se vosk odhalí své tajemství. Krásný stříbrný prsten vaši lásku zpečetí.
790 Kč Buy Now

Ritzenhoff & Breker fotorámeček Juwel, 26x20.5 cm

image Foto rámeček Juwel značky Ritzenhoff & Breker. Elegantně třpytivé sklo a vložené krystaly dodávají fotografiím povzbuzující vzhled. Do rámečku můžete vložit dvě fotografie o rozměrech 10 x 15 cm.
449 Kč Buy Now

Philippi sada fotorámečků Wall -

image Sada 6-ti elegantních magnetických fotorámečeků na fotografie z MDF lakovaného na bílo. Možno složit dle Vaší fantazie a nálady díky magnetickému systému spojování. S těmito rámečky budou Vaše fotografie stylovější. Tyto jednoduché a elegantní rámečky Philippi Wall, nikdy neodvedou pozornost pozorujícího od fotografie. Proto jsou rámečky Wall ideální volbou pro Vaše nejoblíbenější obrázky.
739 Kč Buy Now

Květináč na bylinky Rosmarin Pažitka - 11 cm fialková světlá + tmavá

image Samozavlažovací květináč Rosmarin pro pěstování bylinek. Praktický design, který zkrátka padne do ruky. Chce dobře vypadat, ale nikdy ne na úkor praktičnosti. Navržen evropskými designéry pro Evropany. Pro ty, co se nebojí vyjádřit.
84 Kč Buy Now

Květináč na bylinky Obal Brussels Herbs DUO SMALL - 26 cm lime green

image Obal Brussels Herbs je speciální obal určený pro pěstování bylinek od světoznámého výrobce ELHO. Součástí tohoto obalu jsou nůžky. Zvýšené dno zajišťuje zdravý růst bylinek.
176 Kč Buy Now

Crocs Baya

image Model Baya přichází jako osvěžení pro ty, kdo si chtějí užít pohodlí Crocs a přitom vyjádřit svůj styl. Tvar dřeváků je univerzální a díky materiálu Croslite jsou Baya obojživelné, tak jako většina modelů Crocs. Ukažte se ve velkém stylu s velkým logem!
890 Kč Buy Now

www.nej-ceny.cz

Facebook    Twitter    Google Plus

Copyright ©2024 www.nej-ceny.cz, Všechny práva vyhrazeny.