Ušetřete na dopravném!

Managreen M1 15L

BEZ DOPRAVY ZDARMA
do 14 dnů
385 Kč s DPH
318 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:152889
Výrobce: Lechuza

Podrobný popis
Managreen M1 15L

MANAGREEN je speciální substrátová směs s vysokým provzdušňujícím efektem, regulujícím plošné zavlažení kořenů i dodávky hnojiv - 4 komponenty druhů a velikostí složek, obsažených ve směsi MANAGREEN, která plně zajišťuje ty nejlepší podmínky pro vaše rostliny.

Vysoká dynamika vlhkosti je zároveň zajištěna i v těch nejnáročnějších letních dnech. Pórovitost jednotlivých komponentů zajišťuje absorbci vysokého množství vody včetně složek hnojiva, obsažených v zálivce.

MANAGREEN je vynikající směsí pro jakékoliv sázení interiérových a exteriérových rostlin, je to směs výborně se hodící k ozeleňování střešních zahrad a teras, kdy je ideálním řešením pro poměr kvality substrátu s jeho vahou. Minimální zatížení střešní plochy za sucha: 760 kg/m3, za mokra: 900 kg/m3.

Při sázení aplikujeme MANAGREEN tak, že bal rostliny podsypeme vrstvou 3 - 5 cm MANAGREENU (u interiérových a truhlíkových rostlin až 10 cm ode dna), zasadíme rostlinu a její bal obsypeme opětně MANAGREENEM. Vrchní vrstvu balu překryjeme zeminou, dekorační vrstvou nebo mulčovací kůrou.

Technické parametry
Managreen M1 15L

Ukázka nárůstu kořenů bylinky po 30-ti dnech zasazení do MANAGREENU.

 

managreen6a

Diskuze
Managreen M1 15L

Spinner Výpis se aktualizuje...