Ušetřete na dopravném!

Myš Logitech Wireless Mouse M185 nano, červená

do 14 dnů
310 Kč s DPH
256 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:345565 (P/N: 910-002240)
Výrobce: Logitech
Záruční doba: 3 roky

Podrobný popis
Myš Logitech Wireless Mouse M185 nano, červená

Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M185. Jednoduchá a spolehlivá myš s bezdrátovou technologií plug-and-play. Poskytne vám bezdrátové připojení se spolehlivostí kabelu, a navíc volnost pohybu a pohodlí bezdrátové technologie. Můžete tak pracovat po celý rok a neřešit potíže s bateriemi. Vypínač napájení a inteligentní režim spánku pomáhá šetřit energii.

Získáte myš s vysokou kvalitou a spolehlivostí, které učinily ze společnosti Logitech předního světového výrobce myší - a navíc tříletou záruku. Nastavení je snadné. Stačí zapojit nanopřijímač a můžete začít myš používat. Nanopřijímač je navíc tak malý, že jej můžete nechat v portu USB. Pokud jej potřebujete odebrat, dá se vložit dovnitř myši - nemusíte si tedy dělat starosti s jeho ztrátou. Vaše ruka se bude při používání této myši cítit mnohem pohodlněji, než se zařízením touchpad. Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M185. Jednoduchá a spolehlivá myš s bezdrátovou technologií plug-and-play. Získáte spolehlivost kabelového připojení, pohodlí a volnost pohybu bezdrátové technologie, rychlý přenos dat a prakticky žádné prodlevy a výpadky. Díky životnosti baterie až 1 rok se nemusíte obávat potíží.

Získáte vysokou kvalitu a spolehlivost, které učinily ze společnosti Logitech předního světového výrobce myší - a navíc tříletou záruku. Miniaturní nanopřijímač začne fungovat ihned po zapojení bez nutnosti instalovat software; navíc je tak malý, že jej můžete nechat v portu USB a nemusíte se obávat jeho ztráty. A navíc se při používání této komfortní, profilované myši bude vaše ruka cítit pohodlně.

Životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání. Text na regálové kartě Bezdrátová myš Logitech® Wireless Mouse M185 Jednoduchá a spolehlivá myš s bezdrátovou technologií plug-and-play - Životnost baterie až 1 rok

Jednoduchá a spolehlivá myš s bezdrátovou technologií plug-and-play

  • Životnost baterie až 1 rok (životnost baterie se může lišit v závislosti na uživateli a podmínkách používání)
  • Tříletá záruka
  • Nenáročný nanopřijímač zůstává v notebooku
  • Myš je kompatibilní s technologií Logitech Unifying (v balení není Unifying nano přijímač, ale lze myš k tomuto přijímači připojit)
  • Rozlišení myši: 1000 DPI
  • Počet tlačítek: 3
  • Baterie: 1AA

Parametry
Myš Logitech Wireless Mouse M185 nano, červená

  • Připojení: Bezdrátové
  • Snímač pohybu myši: Optický
  • Rozhraní: Rádiové
  • Herní: Ne
  • Barva: černá, červená

Technické parametry
Myš Logitech Wireless Mouse M185 nano, červená

Parametr Hodnota
Rozhraní myši Bezdrátová USB
Rozlišení myši (dpi) 1000 dpi
Technologie snímání myši Optická
Čtyři a více tlačítek myši Ne
Výklopné kolečko myši Ne
Barva myši Červená

Diskuze
Myš Logitech Wireless Mouse M185 nano, červená

Spinner Výpis se aktualizuje...