Ušetřete na dopravném!

Logitech Klávesnice Wireless Keyboard K270, CZ

do 14 dnů
792 Kč s DPH
655 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:375967 (P/N: 920-003741)
Výrobce: Logitech
Záruční doba: 3 roky

Podrobný popis
Logitech Klávesnice Wireless Keyboard K270, CZ

Klávesnice Logitech Wireless Desktop K270 Vám může ulehčit vaše každodenní činnosti. Díky ní si můžete užívat bezdrátovou svobodu plnou funkcí. Dokáže nabídnout velkou většinu ovládacích prvků pro přístup jedním dotykem k hudbě, videu a e-mailu atd.

Tenký profil klávesnice

Profil této klávesnice byl zvolen tenký se standardním rozvržením tlačítek, aby udržoval ruce v neutrální poloze. Díky tomu nejsou klávesy téměř slyšet při psaní. Vynikající je také čitelnost, neboť jsou písmenka jasně bílá a tučná. Klávesy jsou příjemné na dotek a téměř nehlučné a zajišťují pohodlí při práci.

Jde to i bezdrátově

Sada je vybavena bezdrátovou technologií se snadnou instalací. Poskytuje rychlé a spolehlivé bezdrátové spojení 2,4 GHz s vysokým dosahem. Jistě také potěší baterie s dlouhou životností až několik měsíců.

Kvalita Logitech

Logitech je celosvětově známou společností zabývající se výrobou počítačových periferií, zejména reproduktorů, klávesnic, myší, webkamer a drobného příslušenství. Poskytuje vysokou kvalitu a mimořádnou spolehlivost za odpovídající cenu, která však odpovídá kvalitě, kterou s produkty Logitech obdržíte.

Klíčové vlastnosti

Klávesnice nabídne také multimediální klávesy pro ovládání např. audio přehrávače. Samozřejmostí je i vysoká výdrž na baterii, která je dle výrobce až 2 roky. Klávesnice je v českém provedení a je kompatibilní s operačními systémy Windows XP, Windows Vista a Windows 7.

  • Bezdrátová: Ano
  • Bezdrátová technologie: Radio Frequency
  • Typ spínače: Membránové
  • Připojení: USB
  • Layout: CZ

Parametry
Logitech Klávesnice Wireless Keyboard K270, CZ

  • Připojení: Bezdrátové
  • Podsvícení klávesnice: Ne
  • Určení klávesnice: Kancelářská

Diskuze
Logitech Klávesnice Wireless Keyboard K270, CZ

Spinner Výpis se aktualizuje...