Ušetřete na dopravném!

Epilátor BRAUN SE 3270 SoftPerfection

do 14 dnů
1 583 Kč s DPH
1 308 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:408766
Výrobce: Braun
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Epilátor BRAUN SE 3270 SoftPerfection

Extra účinný a zároveň mimořádně šetrný epilátor Silk épil 3 od Braunu využívá speciálního systému s 20 pinzetami a osvětlení SmartLight – díky němu vám už neunikne ani ten nejmenší chloupek. Během epilace je navíc pokožka neustále masírována pomocí válečků, takže je její ošetření extra šetrné, zákaznice dodávají, že dokonce zcela bezbolestné. Volit můžete i mezi dvěma rychlostmi odstranění chloupků – první je šetrná, zatímco druhá velmi důkladná.

Součástí balení je i speciální hlava, která umožňuje epilátor používat i jako běžný strojek pro suché holení a zastřihovací nástavec, jenž oceníte v citlivých partiích. Epilátor je navíc ergonomicky tvarován, takže se u pohodlně používá, potvrzují to i uživatelská hodnocení.

Extra účinná epilace

Tento epilátor využívá 20 speciálních pinzet, díky kterým je epilace prováděna vždy v ideálním úhlu a dokonale se tak zbavíte i těch nejmenších chloupků. Tomu navíc napomáhá i osvětlení SmartLight, které při epilaci osvětluje vaši pokožku a vy tak nevynecháte ani jeden chloupek. Strojek je navíc vybaven masážními válečky, které pokožku během epilace masírují, takže je epilace zcela bezbolestná.

Nadstandardní výbava

Aby bylo použití epilátoru co nejjednodušší, připravil si Braun celou řadu inovativních technologií. Mezi ně patří například speciální výstupky SoftLift, které chloupky lehce nadzvednou a pinzety se k nim snadněji dostanou. Každý pak určitě ocení i to, že jsou k dispozici hned dvě rychlosti epilace – první pro extra šetrnou a druhá pro extra důkladnou epilaci.

Vlastnosti:

  • Nový epilační systém SoftPerfection se speciálními výstupky SoftLift
  • Malé výstupky integrované v epilační hlavě narovnávají chloupky a vedou je mezi pinzety. Díky tomu je epilace mnohem rychlejší a efektivnější i v problémových zónách
  • Velmi jemná epilace díky jedinečnému rozložení pinzet v řadách po jedné
  • Do 4 stran pohyblivý masážní nástavec Pain Softener . snižuje vnímání bolesti
  • 2 rychlosti
  • Napájení přes síťový adaptér
  • Kartáček na čištění

Video
Epilátor BRAUN SE 3270 SoftPerfection

Diskuze
Epilátor BRAUN SE 3270 SoftPerfection

Spinner Výpis se aktualizuje...