Akční cena dopravy!

Maxwell & Williams 2v1 - kombinovaný mlýnek DUO na sůl a pepř

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
1 199 Kč s DPH
991 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:487613
Výrobce: Maxwell & Williams
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Maxwell & Williams 2v1 - kombinovaný mlýnek DUO na sůl a pepř

Set mlýnků na pepř a sůl Küchenprofi Toledo

Kombinovaný mlýnek Maxwell & Williams Duo na pepř a sůl nabízí moderní design díky kvalitním materiálům. Odolná nerezová konstrukce v kombinaci s průhledným akrylovým materiálem, Vám umožní sledovat množství koření v mlýnku a v případě potřeby jej ihned doplnit. Oba mlecí mechanizmy jsou vybaveny kvalitních materiálů. Keramický mlecí nůž na sůl a ocelový nůž na pepř. Snadno rozdrtíte pepř, sůl, ale i jakékoli jiné suché koření, které do mlýnku nasypete. Ochuťte si své oblíbené pokrmy čerstvě namletým kořením s nezaměnitelným aroma.

Nechcete mít v kuchyni zbytečně 2 mlýnky na sůl a pepř? Tento problém vyřešíte s mlýnkem Maxwell & Williams Duo, má oddělené komory na sůl a pepř, takže můžete buď solit, nebo pepřit. Rozdílného mletí dosáhnete otáčením horní rukojeti v různých směrech, doprava budete mlít sůl a otáčením doleva začnete drtit pepř. Výhodou je i možnost nastavení hrubosti mletí od jemného až po hrubé, přesně podle Vašeho gusta. Spolu s mlýnkem naleznete v balení i sůl a pepř.

Vlastnosti mlýnku na pepř a sůl Maxwell & Williams Duo

  • 2 oddělené komory.
  • Dva oddělené mlecí mechanismy, keramický a ocelový.
  • Dodáváno v dárkové krabici.
  • Jednoduché doplnění koření.
  • Možnost nastavení hrubosti mletí.
  • Včetně koření uvnitř mlýnku.

Australská společnost Maxwell & Williams byla založená v roce 1995, měla velmi skromné začátky. Vyráběla pouze jednoduché bílé jídelní soupravy a nabízela jen velmi omezený rozsah doplňků jako příbory a sklo. Během několika málo let si vybudovala přední pozici na trhu a stala se vyhledávanou světovou značkou. Během pouhých 12 let přerostla značka Maxwell and Williams ve světový fenomén. Porcelán značky Maxwell and Williams se prodává po celém světě. Maxwell and Williams znamená rozmanitou nabídku produktů pro kvalitní stolování. Používá velké množství materiálů včetně porcelánu, keramiky, skla, nerezové oceli a akrylu. Nabízí rozmanité kolekce porcelánového nádobí, ale i bytových doplňků jako jsou jídelní příbory a servírovací sklo.

Diskuze
Maxwell & Williams 2v1 - kombinovaný mlýnek DUO na sůl a pepř

Spinner Výpis se aktualizuje...