Ušetřete na dopravném!

Cilio elektrický vařič espressa Classico, na 6 šálků, - stříbrný

DOPRAVA ZDARMA
Vybrat barvu
 
 
 
dočasně nedostupné
1 699 Kč s DPH
1 404 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:601352
Výrobce: Cilio
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Cilio elektrický vařič espressa Classico, na 6 šálků, - stříbrný

Elektrický vařič espressa Cilio Classico na 6 šálků je vyroben z kvalitního hliníku. Nejlepší káva je z hliníkových kávovarů, protože kávová patina se nejlépe vytváří právě na hliníku a tím je káva lahodnější. Elektické provedení kávovaru Classico umožňuje snadnou přípravu lahodného nápoje za pár chvil. Funkce automatického dohřívání espressa, udrží Vaši kávu stále teplou, nebudete jí muset vypít najednou. Vychutnejte si nezaměnitelné aroma čerstvě připravené kávy z espressovače Cilio Classico a už se nikdy nespokojíte s chutí kávy, připravované běžným způsobem.

  • Vařič espressa z kvalitního hliníku - nejvhodnější materiál pro přípravu kávy.
  • Elektrické provedení pro snadnou a rychlou připravu.
  • Nezaměnitelná chuť a aroma čerstvě připravené kávy z presovače.
  • Integrovaná funkce dohřívání kávy udrží připravené espresso stále teplé.
  • Příkon: 480 W
  • Napájení: ze sítě 230 V, kruhový 360° stojan
  • Objem: pro 6 šálků espressa
  • Rozměry: Ø 11,5 x výška 25 cm

Pro přípravu espressa:

Před prvním použití prosím omýjte všechni části vařiče, krom základny, teplou vodou (bez saponátu). Z hygienických důvodů, není vhodné prvnípřipravené espesso konzumovat.

  1. Odšroubujte horní část, držením spodní části a točením horní části proti směru hodinových ručiček. Vytáhněte filtr ze spodní části.
  2. Do spodní části nalijte dostatečné množství vody, ale ne více než po bezpečnostní ventil. Za žádných okolností nenaplňujte vodou, tak že by byl ventil ponořen pod hladinou.
  3. Vložíte sítko zpět do dolní části a naplňte jej kávou. Kávu jemně zarovnejte tak, aby byl volný cca. 1 cm od okraje filtru. Kávu do filtru netlačte!
  4. Zašroubujete vrchní část kávovaru ke spodnímu, držením spodní části a točením horní části ve směru hodinových ručiček.
  5. Připojte kabel základny do elektrické sítě (230V) a vařič espressa na ní položte. Zapněte vařič pomocí tlačítka v čelní části základny. Po pár minutách začne káva sama téct do vrchní konvičky, což bude doprovázet jemné bublání. Ve chvíli, kdy uslišíte zvuk automatického vypnutí vařiče, káva je hotova.
  6. Po sundání ze základny, doporučuje espresso zlehka promíchat kávovou lžící, předtím než jej nalijete do šálků. Funkce automatického dohřívání se vypne, hned co odpojíte espresovač od základny. Z bezpečtnostních důvodu je doporučeno odpojit základnu od elektrické sítě.
  7. Servírujte espresso, nejlépe v předehřátých šálcích.

 

Čištění vařiče:

  1. Před čištěním nechte espressovač zchladnout.
  2. Základnu nemyjte pod tekoucí vodou, ani v myčce na nádobí. V případě zašpinění jí pouze otřete vlhkým hadříkem.
  3. Odšroubujte horní část od spodní, vytáhněte filtr a vysypte jej. Všechny části omyjte čistou vodou. Neomývejte saponátem, ani nemyjte v myčce na nádobí.
  4. Všechny části nechte důkladně oschnout. Pro skladování doporučujeme nechat části od sebe.

Německá společnost Cilio již od svého počátku v roce 1993 dává důraz na kombinaci kvalitních materiálů, elegantního designu, řemeslného zpracování a příznivé ceny. Tato filozofie pomohla firmě Cilio, aby se dostala mezi přední výrobce pomůcek nejen do kuchyně. V roce 2008 výrobce Cilio představil novou generaci mlýnků na pepř a sůl s kvalitním mlecím mechanizmem, tradičním i netradičním vzhledem z různých materiálů. Společnost Cilio se stále snaží zlepšovat a inovovat své produkty, podle toho co si zákazník právě žádá. Cilio přinese do Vašeho domova kvalitně zpracované pomocníky usnadňující život a zpříjemní Vám přípravu jídel.

Diskuze
Cilio elektrický vařič espressa Classico, na 6 šálků, - stříbrný

Spinner Výpis se aktualizuje...