Akční cena dopravy!

Dell externí slim mechanika DVD+/-RW USB

do 5 dnů
Ušetříte 20 Kč 1 107 Kč s DPH
1 087 Kč s DPH
898 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:626980 (P/N: 784-BBBI)
Výrobce: Dell
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Dell externí slim mechanika DVD+/-RW USB

Tenká externí optická jednotka Dell DVD +/- RW (USB) je řešení pro vypalování a přehrávání disků typu „plug and play“, které lze používat přes port USB.
Doma i na cestách
Tuto štíhlou (14 mm) a lehkou (200 g) jednotku stačí připojit k portu USB Ultrabooku nebo notebooku a jste připraveni k vypalování nebo přehrávání oblíbených disků DVD nebo CD, ať jste doma nebo dokonce na malém prostoru pracoviště. Jednotku můžete snadno uložit do zavazadla a vzít si její funkce s sebou.
Předem nainstalovaný software CyberLink Media Suite
Využívejte výhod předem nainstalovaného software CyberLink Media Suite sloužícího k rychlému přehrávání a vypalování disků DVD a CD nebo si nainstalujte příslušný program na disk počítače.
Výjimečný výkon
Tenká externí optická jednotka Dell DVD +/- RW (USB) slouží k přehrávání a vypalování oblíbených disků DVD nebo CD. Tato špičková externí optická jednotka je napájena přes port USB Ultrabooku nebo notebooku, takže není nutné nosit baterie či napájecí kabely.
Jednoduchý, elegantní design
Tenká externí optická jednotka Dell DVD +/- RW (USB) má jednoduchý design, který se hodí k současným notebookům a skvěle zapadne do vašeho domácího pracoviště i hi-tech kavárny.

Diskuze
Dell externí slim mechanika DVD+/-RW USB

Spinner Výpis se aktualizuje...