Ušetřete na dopravném!

Cilio konvička na napěnění mléka Professional, 350 ml

dočasně nedostupné
849 Kč s DPH
702 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:643790
Výrobce: Cilio
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Cilio konvička na napěnění mléka Professional, 350 ml

Konvička na napěnění mléka Cilio Professional, 350 ml

Nerezová konvička Cilio Professional je nádoba na zpěňování mléka, které použijete na cappuccino, latte macchiato atd. Nádobka je vybavena rukojetí pro snadnou manipulaci a pohodlné držení konvičky při výrobě mléčné pěny. Kvalitní nerezový materiál zajišťuje exkluzivní vzhled a dlouhou životnost i při častém používání. Sendvičové dno, pak umožňuje, krom zpěnění mléka, i ohřívání na všech typech sporáků, včetně indukce. Pevné provedení konvičky, Vám dovolí mytí v myčce na nádobí.

Vlastnosti konvičky na napěnění mléka Cilio Professional:

  • Celonerezové provedení se sendvičovým dnem.
  • Možnost ohřívání i na indukčním sporáku.
  • S pevnou rukojetí pro snadné šlehání.
  • Objem: 350 ml
  • Rozměry: Ø 7,5 cm x výška 9 cm

Jak připravit mléčnou pěnu?

Stěžejním strůjcem úspěchu či neúspěchu je mléko. To by mělo být plnotučné, tedy s obsahem alespoň 3,5% tuku. V prodeji je též speciální mléko na cappuccino, ale v podstatě nejde o nic jiného než o klasické mléko, jež díky názvu a ceně získá punc exkluzivity.

1. pomocí trysky

Konvičku dejte schladit do mrazáku.

Mléko musí být čerstvé a velmi studené. Do ledově vychlazené konvičky nalejte vychlazené mléko,  maximálně do 1/3 nádoby.

Podle návodu od výrobce nastavíme presovač na produkci páry. Důležité je, aby se vytvářela pouze "suchá pára" a nikoliv, aby z trysky vytékala též horká voda. Parní trysku vložíme do mléka tak, aby byla jen mírně ponořená. Nádobu s mlékem nakloníme, aby se tryska opírala o stěnu nádoby, tím by nám v mléku měl vzniknout vír.

Nyní stále mlékem pohybujeme, aby se rovnoměrně napěnilo. V momentě, kdy se začíná prudce zahřívat s vytvářením pěny přestaňme. Hotovou pěnu nalijme na horké presso a cappuccino je hotovo.

2. pomocí ručního šlehače

Nejprostší a nejjednodušší variantou je šlehání mléka pomocí ručního napěňovače. Při šlehání mléka s pomocí ručních napěňovačů doporučujeme mléko trochu ohřát, bude se Vám lépe šlehat.

Německá společnost Cilio již od svého počátku v roce 1993 dává důraz na kombinaci kvalitních materiálů, elegantního designu, řemeslného zpracování a příznivé ceny. Tato filozofie pomohla firmě Cilio, aby se dostala mezi přední výrobce pomůcek nejen do kuchyně. V roce 2008 výrobce Cilio představil novou generaci mlýnků na pepř a sůl s kvalitním mlecím mechanizmem, tradičním i netradičním vzhledem z různých materiálů. Společnost Cilio se stále snaží zlepšovat a inovovat své produkty, podle toho co si zákazník právě žádá. Cilio přinese do Vašeho domova kvalitně zpracované pomocníky usnadňující život a zpříjemní Vám přípravu jídel.

Diskuze
Cilio konvička na napěnění mléka Professional, 350 ml

Spinner Výpis se aktualizuje...