Cilio mramorový hmoždíř Mörser, 9 cm

dočasně nedostupné
599 Kč s DPH
495 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:643792
Výrobce: Cilio
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Cilio mramorový hmoždíř Mörser, 9 cm

Mramorový hmoždíř Cilio Mörser - pesto

Hmoždíř s paličkou Cilio Mörser o průměru 9 cm je vyroben z kvalitního mramoru v béžovém provedení. Robusní hmoždíř je ideální na drcení koření, nebo pro výrobu lahodného pesta, omáčky či čerstvé bazalky.

K čemu se vlastně hodí, když si můžeme koupit již hotové kořenicí směsi? Kdo aspoň jednou vyzkoušel utlouci svoje vlastní perníkové koření anebo udělat čerstvé pesto, nedá na tradiční postup dopustit. Žádný mixér Vás tolik neokouzlí vůní, která se postupně uvolňuje s každým dalším rozetřením surovin uvnitř hmoždíře. To prostě musíte zkusit!

Vlastnosti mramorového hmoždíře Cilio Mörser

  • Hmoždíř s paličkou.
  • Vyrobeno z leštěného mramoru.
  • V béžovém provedení.
  • Jedinečné aroma a chuť, kterou pomocí mixéru nedosáhnete.
  • Průměr hmoždíře 9 cm.
  • Hmotnost: cca. 635 gramů

Německá společnost Cilio již od svého počátku v roce 1993 dává důraz na kombinaci kvalitních materiálů, elegantního designu, řemeslného zpracování a příznivé ceny. Tato filozofie pomohla firmě Cilio, aby se dostala mezi přední výrobce pomůcek nejen do kuchyně. V roce 2008 výrobce Cilio představil novou generaci mlýnků na pepř a sůl s kvalitním mlecím mechanizmem, tradičním i netradičním vzhledem z různých materiálů. Společnost Cilio se stále snaží zlepšovat a inovovat své produkty, podle toho co si zákazník právě žádá. Cilio přinese do Vašeho domova kvalitně zpracované pomocníky usnadňující život a zpříjemní Vám přípravu jídel.

Diskuze
Cilio mramorový hmoždíř Mörser, 9 cm

Spinner Výpis se aktualizuje...