Zahradní gril jako nepostradatelný prostředník pro setkávání se s přáteli u grilovaného kousku masa nebo zeleniny zejména během teplých letních dní a večerů. Gril se pyšní svoji stabilitou a pevností materiálu. Prostřednictvím koleček je gril maximálně mobilní a umožňuje manipulaci jedné osoby. Pohyblivé rošty při odklopení víka zaručují snadné uložení masa a zeleniny bytelné víko zase potřebné klima. Grilovací plocha 76 x 42 cm umožňuje přípravu pokrmů pro větší skupinu lidí.
Zakoupením grilovacích kleští na rybu obj. kód 672684 si můžete vychutnat grilovanou rybu přímo na Vaší zahradě.
Počet porcí: 3
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 35 minut
Co budeme potřebovat:
Postupujte dle níže uvedeného návodu:
Ryby kupujeme nejlépe ve specializovaných obchodech nebo přímo na sádkách. Tak budeme mít jistotu, že máme ryby opravdu čerstvé s výbornou chutí. Celé zevnitř i vně osolíme, opepříme ze všech stran. Pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Do břišní dutiny každé ryby vložíme snítku čerstvé rozmarýny. Zavřeme, potřeme lehce olejem a vložíme do držáku na ryby. Na rybu před zavřením drátěného držáku položíme na kolečka nakrájený citron. Grilujeme na přímém žáru přibližně 10 - 15 minut z každé strany, dokud není kůže pstruhů zlatavá a křupavá. Jako přílohu podáváme šťouchané brambory s bylinkami a čerstvým listovým salátem. Výborná lehká letní večeře.