Internetový obchod NEJCENY.cz ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.Více o cookiesRozumím

Oznamujeme, že naše prodejna výpočetní techniky v Kravařích, je v provozu se změněnou otevírací dobou. E-shop nej-ceny.cz funguje nadále bez omezení, s možností doručení až k Vám.

Výrobník zmrzliny Clatronic ICM 3594

DOPRAVA ZDARMA
poslední 1 ks skladem !
1 399 Kč s DPH
1 156 Kč bez DPH
-
+
Náš kód:644524
Výrobce: Clatronic
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis

Výrobník zmrzliny Clatronic ICM 3594 s vypouštěcím ventilem je vhodný pro přípravu zmrzliny, ledového krému, mražených jogurtů a sorbetu. Přístroj dávkuje točenou zmrzlinu přímo ze zásobníku a tvoří kopečky. Mixér disponuje tichým a výkonným motorem a díky pogumovaným nožičkám je i velmi stabilní.

Vlastnosti:

  • Dvouplášťový výrobník zmrzliny s odnímatelnou chladící nádobou pro snadné čištění (h: 14cm, průměr: 17 cm)
  • Víko s otvorem pro doplňování ingrediencí
  • Kapacita: max. 1 l zmrzliny
  • Vypínač ON / OFF
  • Mixér s tichým, výkonným motorem
  • Vynikající stabilita díky pogumovaným nožičkám
  • Napájení: 220–240 V, 50 Hz
  • Příkon: 18 W
  • Rozměry: 220 x 225 x 440 mm
  • Barva: bílá + oranžová

Jak správně postupovat při výrobě zmrzliny:

  • Ujistěte se, že je cukr zcela rozpuštěn ve směsi.
  • Všechny ingredience musí být dobře promíchány.
  • Používejte pouze měkké a dobře vyzrálé ovoce.
  • Ovoce omyjte a odstraňte slupky, semínka, pecky, atd.
  • Poté ovoce rozkrájejte na malé kousky.
  • Pro zlepšení chuti můžete také použít ovocné džusy.
  • Nalijte směs (maximálně 800 ml) do míchací nádoby.
  • Směs nebude dokonale promíchána, pokud naplníte nádobu více, než je doporučeno.
  • Před výrobou zmrzliny vložte nádobu se směsí do mrazničky na dobu alespoň 12 hodin.

 

Recept na přípravu vanilkové zmrzliny:

Ingredience:

4 vaječné žloutky, 200 ml mléka, 60 g jemného krystalového cukru, 1 čajová lžička vanilkového cukru, 125 ml neslazené smetany.

Postup:

Rozmixujte vaječné žloutky, krystalový cukr a vanilkový cukr do pěny. Směs musí být téměř bílá. Krystalový cukr je lépe rozpustný než klasický cukr. Přidejte smetanu. Ohřejte mléko a přidejte směs žloutků a cukru. Ohřívejte ještě po dobu asi 2 minut. Nevařte! Nechejte směs vychladnout. Potom ji vložte do mrazničky na 20 minut. Ne déle, abyste zabránili tvorbě krystalů. Potom směs ještě jednou zamíchejte a nalijte ji do míchací nádoby. Směs míchejte asi 30-40 minut v přístroji na výrobu zmrzliny. Směs může být ze začátku hrudkovitá. Nicméně neustálým mícháním hrudky zmizí.

Video

Soubory ke stažení

Související zboží

Diskuze

Alternativní produkty

Výpis se aktualizuje...