Küchenprofi litinový hrnec Provence, oválný, 12500 ml - Červený

DOPRAVA ZDARMA
Vybrat barvu
 
 
 
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:646013
Výrobce: Küchenprofi
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Küchenprofi litinový hrnec Provence, oválný, 12500 ml - Červený

Oválný litinový hrnec Küchenprofi Provence

Oválný litinový hrnec Küchenprofi Provence v červeném provedení. Masivní hrnec je vyroben z kvalitní litiny, která Vám umožní připravovat lahodné pokrmy s nízkou mírou přilnutí k povrchu hrnce. Nádobí ze série Provence vyniká svou energickou úsporností a tepelnou vodivostí, litina rozvede teplo rovnoměrně do celého kastrolu. Výhodou tohoto hrnce je možnost použití na jakémkoli sporáku, od plynu, keramiky, sklo-keramiky, halogenu, až po úsporné indukční sporáky. Küchenprofi Provence se nezalekne ani trouby, tento kastrol můžete umístit do trouby i s víkem a zapékat těstoviny, nebo jiné pokrmy a to při teplotě až  250°C. Odolnost materiálu dosvědčuje i možnost mytí v myčce na nádobí, ta nemůže odolný povrch hrnce nijak poškodit. Pokud byste si ani tak nebyli jistí kvalitou litinového hrnce Küchenprofi Provence, výrobce na něj dává záruku neuvěřitelných 30 let!

Od na slunci vyzrále zeleniny, přes jehněčí, až po ryby a mořské plody - to vše nabízí Provence. Všestranná, lehká a zdravá je kuchyně jihovýchodního regionu Francie. Vysoce kvalitní ingredience, které jsou pečlivě zpracovány. V této tradici pokračuje výrobce Küchenprofi a představuje precizní kolekci Provence. Série je ideální pro dušení, vaření, pečení i smažení - nezalekne se ničeho! Jednoduchý, přesto sofistikovaný design s praktickými a ergonomickými rukojeťmi, bude vypadat skvěle na každém kuchyňském stole. Teď už stačí jen zapojit svou fantazii, nebo se inspirovat s přibalenými recepty a připravit lahodné pokrmy v tomto litinovém hrnci Küchenprofi Provence.

Vlastnosti hrnce Küchenprofi Provence

  • Oválný hrnec z kvalitní litiny.
  • Vhodné pro všechny typy sporáků včetně indukce.
  • Lze použít do teploty až 250°C.
  • Masivní a odolné provedení.
  • Lze mýt v myčce na nádobí.
  • Vhodný k dušení, vaření, pečení, smažení i zapékání.
  • Objem: 12,5 litrů
  • Rozměry: Ø 40 cm, výška 16 cm
  • Hmotnost: 10,738 kg
  • Záruka 30 let.

Německý výrobce Küchenprofi se zabývá výrobou kuchyňských nástrojů a pomůcek do kuchyně. Společnost Küchenprofi byla založena Arturem Schmitzem roku 1923 a její specializací byl tehdy catering. V současné době se firma zabývá výrobou těch nejkvalitnějších kuchyňských pomůcek. Firma Küchenprofi využívá k výrobě prvotřídní materiály od nerezové oceli až po dřevo a v její nabídce tak můžete naleznout mlýnky na koření, formy na pečení, pomůcky ke grilování a mnoho dalších užitečných věcí do kuchyně. Společnost Küchenprofi se pyšní sloganem "Jméno mluví za vše".

Diskuze
Küchenprofi litinový hrnec Provence, oválný, 12500 ml - Červený

Spinner Výpis se aktualizuje...