Ušetřete na dopravném!

Silit pánev Selara, 24 cm - Modrá

Vybrat barvu
 
 
 
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:646383
Výrobce: Silit
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Silit pánev Selara, 24 cm - Modrá

Pánev Silit Selara

Pánev Silit Selara v modrém provedení z litého hliníku se speciální keramický povrchem CeraProtect®. Pánev s nepřilnavým povrchem CeraProtect® může být rozpálena až do 400 °C. Tato extrémně vysoká tepelná odolnost pánve zajišťuje maximální zabezpečení proti poškození z přehřátí. Zároveň se nemusíte obávat výparů při jejím zahřátí nad 250 °C, je totiž vyrobena bez PTFE. Takto "nažhavená" pánev je ideální pro přípravu steaků jiných pokrmů vyžadujících krátkou dobu restování při vysoké teplotě. CeraProtect® není jen nepřilnavá, ale i snadno omyvatelná vrstva, většinou stačí otřít papírovou utěrkou, případně horkou vodou a houbičkou.

Robustné dno z litého hliníku pohlcuje téměř všechnu energii ze sporáku a rozvádí jí po celém povrchu pánve. Pánev je díky kvalitním materiálům odolná vůči opotřebení a šetří čas i energii potřebnou pro vaření. Izolovaná dlouhá rukojeť pánve zajišťuje perfektní úchop, bez nebezpečí popálení i po dlouhé době vaření. Po dokončení vaření a umytí pánve, jí můžete zavěsit za otvor v rukojeti. Pánev je vhodná pro plynové, elektrické a sklokeramické sporáky, není vhodná pro indukční sporáky. Pánev Silit Selara v moderních barvách a precizním provedení potěší všechny nadšence do vaření.

Vlastnosti pánve Silit Selara:

  • Vyrobena z litého hliníku.
  • Patentovaný keramický nepřilnavý povrch na minerální bázi CeraProtect®.
  • Možnost rozpálení až na 400 °C.
  • Vhodné pro všechny typy sporáků krom indukce!
  • Izolovaná rukojeť pro pevný a bezpečný úchop.
  • Průměr: 24 cm

Vnitřní povrch pánve se nedoporučuje čistit abrazivními čisticími prostředky, mohly byste tak poškodit speciální vrstvu CeraProtect a přijít o nepřilnavé vlastnosti!

Silit je již po čtyři desetiletí synonymem té nejvyšší kvality nádobí a náčiní spojeného s vařením. Výrobky Silit jsou vyráběny z těch nejkvalitnějších a inovativních materiálů, například Silargan nebo Silargan e30. Tyto materiály jsou revolucí ve světě zdravého vaření. Společnost Silit celosvětově známá svou výrobou příslušenství pro moderní kuchyně. S novým materiálem Sicomatic je vaření na úplně jiné úrovni. Sicomatic nejen urychluje vaření, ale pomáhá jej zjednodušit. Společnost Silit se snaží přetvořit vaření v atraktivnější, pohodlnější a hlavně zdravější.

Diskuze
Silit pánev Selara, 24 cm - Modrá

Spinner Výpis se aktualizuje...