Maxwell & Williams miska Motion, 14 x 14 cm

dočasně nedostupné
129 Kč s DPH
107 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:646851
Výrobce: Maxwell & Williams
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Maxwell & Williams miska Motion, 14 x 14 cm

Série nádobí Maxwell & Williams Motion

Elegantní zvlněné linie jídelní kolekce nádobí Motion od Australského výrobce Maxwell & Williams, se svým jednoduchým a přesto elegantním designem hodí do každé jídelny. Svým atypickým tvarem ve vlnitém provedení se souprava hodí jak pro každodenní, tak pro sváteční použití. Nádobí je vyrobeno z vysoce kvalitního porcelánu, díky tomu jej můžete mýt v myčce na nádobí a používat v mikrovlnné troubě.

Čtvercová miska vhodná k podávání salátů a různých dezertů nebo jiných pokrmů. Skvěle doplňuje ostatní nádobí ze série Motion, ale je vhodná k samostatnému použití. Připravte lahodné saláty a podávejte je na zvlněném jídelním nádobí Maxwell & Williams Motion.

Vlastnosti misky Maxwell & Williams Motion

  • Vyrobeno z kvalitního bílého porcelánu.
  • Atypický tvar a elegantní zvlněné linie nádobí.
  • Jak pro všední, tak sváteční použití.
  • Pro podávání salátů, dezertů a jiných pochutin.
  • Porcelán lze mýt v myčce nádobí.
  • Vhodné do mikrovlnky.
  • Maximální objem: 290 ml
  • Rozměry (ŠxDxV): 14 x 14 x 6,6 cm

Balení obsahuje:

  • 1x miska, 14 x 14 cm

Australská společnost Maxwell & Williams byla založená v roce 1995, měla velmi skromné začátky. Vyráběla pouze jednoduché bílé jídelní soupravy a nabízela jen velmi omezený rozsah doplňků jako příbory a sklo. Během několika málo let si vybudovala přední pozici na trhu a stala se vyhledávanou světovou značkou. Během pouhých 12 let přerostla značka Maxwell and Williams ve světový fenomén. Porcelán značky Maxwell and Williams se prodává po celém světě. Maxwell and Williams znamená rozmanitou nabídku produktů pro kvalitní stolování. Používá velké množství materiálů včetně porcelánu, keramiky, skla, nerezové oceli a akrylu. Nabízí rozmanité kolekce porcelánového nádobí, ale i bytových doplňků jako jsou jídelní příbory a servírovací sklo.

Diskuze
Maxwell & Williams miska Motion, 14 x 14 cm

Spinner Výpis se aktualizuje...