Využijte skvělé novoroční ceny luxusní značky JOOP!

Maxwell & Williams sada šáleků na espresso s podšálky Passion, 110 ml, 4ks

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
636 Kč s DPH
526 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:646860
Výrobce: Maxwell & Williams
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Maxwell & Williams sada šáleků na espresso s podšálky Passion, 110 ml, 4ks

Série nádobí Maxwell & Williams Passion

Šálky na espresso Passion včetně podšálků od australského výrobce Maxwell & Williams. Série jídelního nádobí Passion je elegantní kolekcí Maxwell and Williams určenou především pro slavnostní příležitosti. Představte si slavnostní stůl prostřený netypickou zvlněnou jídelní soupravou. Výrazný tvar talířů tvoří dynamicky zvlněné linie, které vyniknou na čtvercovém tvaru talířů. Talíře mají také jemně zaoblené hrany. Dekor vytváří šedivé a červené linie doplněné o barevné prvky v podobě listů ginkgo nebo květů máku.

Malé šáleky s objemem pouhých 110 ml jsou vhodné k podávání espressa, v balení naleznete i elegantní podšálky v decentním zvlněném provedení. Sada skvěle doplňuje ostatní nádobí ze série Motion či Passion, ale je vhodná i k samostatnému použití. Připravte si lahodné espresso i u Vás doma a podávejte jej se zvlněným jídelním nádobí Maxwell & Williams Passion s jemným dekórem.

Vlastnosti sady šálků s podšálky Maxwell & Williams Passion

  • Vyrobeno z kvalitního porcelánu s jemným šedým a červeným dekórem.
  • Atypický tvar a elegantní zvlněné linie nádobí.
  • Především pro sváteční použití.
  • Pro podávání espressa.
  • Porcelán lze mýt v myčce nádobí.
  • Vhodné do mikrovlnky.
  • Objem: 110 ml

Balení obsahuje:

  • 4x šálek na espresso s podšálkem, 110 ml

Australská společnost Maxwell & Williams byla založená v roce 1995, měla velmi skromné začátky. Vyráběla pouze jednoduché bílé jídelní soupravy a nabízela jen velmi omezený rozsah doplňků jako příbory a sklo. Během několika málo let si vybudovala přední pozici na trhu a stala se vyhledávanou světovou značkou. Během pouhých 12 let přerostla značka Maxwell and Williams ve světový fenomén. Porcelán značky Maxwell and Williams se prodává po celém světě. Maxwell and Williams znamená rozmanitou nabídku produktů pro kvalitní stolování. Používá velké množství materiálů včetně porcelánu, keramiky, skla, nerezové oceli a akrylu. Nabízí rozmanité kolekce porcelánového nádobí, ale i bytových doplňků jako jsou jídelní příbory a servírovací sklo.

Diskuze
Maxwell & Williams sada šáleků na espresso s podšálky Passion, 110 ml, 4ks

Spinner Výpis se aktualizuje...