Využijte skvělé novoroční ceny luxusní značky JOOP!

Maxwell & Williams dezertní talíř Cirque, 19 cm

AKCE
Cena platí do vyprodání zásob.
dočasně nedostupné
104 Kč s DPH
86 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:646874
Výrobce: Maxwell & Williams
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Maxwell & Williams dezertní talíř Cirque, 19 cm

Série nádobí Maxwell & Williams White Cirque

Dezertní talíř Maxwell & Williams Cirque z prvotřídního bílého porcelánu s jemnými linkami. Kolekce Cirque patří mezi nejoblíbenější kolekci jídelního porcelánu značky Maxwell and Williams. Zdá se, že kulatý tvar talířů je stále nepřekonaný. Nádobí ze série Cirque, kromě kulatého tvaru, vyniká především netradičním vroubkovaným dekorem. Oblíbená je také kvůli čistě bílému porcelánu, který se tak hodí do každé jídelny.

Kolekci Cirque je díky vysoké kvalitě porcelánu možné používat v mikrovlnné troubě nebo běžně mýt v myčce na nádobí. Dezertní talíř je vhodný k podávání sladkých i slaných dezertů a skvěle doplňuje ostatní nádobí ze série Cirque, ale je vhodný i k samostatnému použití s jiným bílým nádobím. Připravte lahodné dezerty a podávejte je na kulatých talířích se stylovým vroubkováním na okraji.

Vlastnosti dezertního talíře Maxwell & Williams Cirque

  • Vyrobeno z kvalitního bílého porcelánu.
  • Zakulacený tvar s vroubkováním na okraji.
  • Vhodné jak pro všední, tak sváteční použití.
  • Určeno k podávání dezertů, salátů a jiných pokrmů.
  • Porcelán lze mýt v myčce nádobí.
  • Vhodné do mikrovlnky.
  • Průměr: 19 cm

Balení obsahuje:

  • 1x dezertní talíř, 19 cm

Australská společnost Maxwell & Williams byla založená v roce 1995, měla velmi skromné začátky. Vyráběla pouze jednoduché bílé jídelní soupravy a nabízela jen velmi omezený rozsah doplňků jako příbory a sklo. Během několika málo let si vybudovala přední pozici na trhu a stala se vyhledávanou světovou značkou. Během pouhých 12 let přerostla značka Maxwell and Williams ve světový fenomén. Porcelán značky Maxwell and Williams se prodává po celém světě. Maxwell and Williams znamená rozmanitou nabídku produktů pro kvalitní stolování. Používá velké množství materiálů včetně porcelánu, keramiky, skla, nerezové oceli a akrylu. Nabízí rozmanité kolekce porcelánového nádobí, ale i bytových doplňků jako jsou jídelní příbory a servírovací sklo.

Diskuze
Maxwell & Williams dezertní talíř Cirque, 19 cm

Spinner Výpis se aktualizuje...