NETGEAR 5PT NIGHTHAWK LTE modem/router, R7100LG

DOPRAVA ZDARMA
skladem v centrálním skladu
9 860 Kč s DPH
8 148 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 2 464 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:650195 (P/N: R7100LG-100EUS)
Výrobce: NETGEAR
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
NETGEAR 5PT NIGHTHAWK LTE modem/router, R7100LG

Vysoce kvalitní dvoupásmový Wi-Fi router/4G LTE modem, pásma 2,4 a 5 GHz, maximální rychlost přenosu dat až 1900 Mb/s, podporované Wi-Fi standardy a/b/g/n/ac, LTE kategorie 6, dvoujádrový procesor s frekvencí jádra 1 GHz, 1x WAN, 4x GLAN, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0, slot pro micro SIM, QoS, funkce 4G Failover, 3x externí anténa, zabezpečení WPA/WPA2 – PSK, VPN.

Užívejte si extrémní přenosové rychlosti až 1900 Mb/s s 4G LTE modemem/Wi-Fi routerem R7100LG Nighthawk. Dvojice USB portů (1x 2.0 a 1x 3.0) vám umožní připojit externí úložiště a sdílet tak soubory ve vaší domácí síti. Díky Gigabit Ethernet WAN portu má univerzální kompatibilitu s jakýmkoliv internetovým servisem. NETGEAR genie app vám umožní snadno ovládat a monitorovat vaší sít z počítače, tabletu či chytrého telefonu.

Wi-Fi 4G LTE modem/router
R7100LG Nighthawk je zařízení dvě v jednom nabízející klasický dvou-pásmový Wi-Fi router s rychlostí přenosu dat až 1900 Mb/s a 4G LTE modem, který zajistí, že budete připojeni i když bude drátové připojení nedostupné, pomalé či by se komplikovaně instalovalo. Dvoujádrový procesor s frekvencí 1 GHz posílí výkon bezdrátového, drátového a WAN na LAN připojení. Pokročilé QoS zajistí sledování videa bez sekání. Díky vysoce výkonným zesilovačům a externím anténám získáte nejlepší připojení.

Vždy připojeni
Nikdy nebuďte doma či v kanceláři bez internetu. Funkce 4G Failover vám zajistí okamžité přepnutí na 4G síť v případě, že vaše DSL či kabelové připojení vypadne. Mějte vysokorychlostní LTE připojení tam, kde provideři kabelového a DSL internetu nestíhají. Přináší primární připojení pro pracovně kritická zařízení včetně kamer, POS systémů a všech bezdrátových zařízení. Ideální internetové připojení malé mobilní obchody jako např. stánky u sportovních akcí, festivalů či dokonce pojízdné kuchyně.

Bezpečnost
Udržte si nejvyšší úroveň bezpečnosti napříč vaší sítí, abyste si zajistili soukromý a vaše rodina mohla bez obav surfovat na internetu. Ať už se jedná o cílený útok, spyware či jen o omezení přístupu pro děti a hosty, NETGEAR vás bude krýt.


NETGEAR genie vám umožní dostat ze své domácí sítě co nejvíce snadno a zábavně. Instalace je velice jednoduchá – stačí otevřít webový prohlížeč a genie vám pomůže nastavit váš NETGEAR Wi-Fi router a připojit všechna vaše zařízení. Genie vám také umožňuje snadno monitorovat, připojovat a ovládat vaši domácí síť z PC, Macku, tabletu či chytrého telefonu. S pomocí NETGEAR genie můžete sdílet a streamovat hudbu či videa, diagnostikovat a opravovat potíže sítě, nastavovat rodičovskou kontrolu a mnohem více.

NETGEAR R7100LG Nighthawk je vysoce kvalitní kombinace dvoupásmového Wi-Fi routeru a 4G LTE modemu. Operuje v pásmech 2,4 a 5 GHz. Maximální rychlost přenosu dat je až 1900 Mb/s (600 Mb/s v 2,4 GHz a 1300 Mb/s v 5 GHz pásmu). Podporuje Wi-Fi standardy a/b/g/n/ac. Nabízí LTE kategorie 6. O velký výkon a silný signál se starají dvoujádrový procesor s frekvencí jádra 1 GHz a trojice externích antén. Zařízení disponuje porty: 1x WAN, 4x GLAN, 1x USB 3.0, 1x USB 2.0. Pro připojení přes 4G zde naleznete slot pro micro SIM. Funkce 4G Failover zajistí přepnutí na 4G připojení v případě, že dojde k výpadku kabelového či DSL připojení. O zabezpečení se starají protokoly WPA/WPA2 – PSK. Jeho rozměry činí 30,6 x 26,16 x 20,3 cm při hmotnosti 1,1 kg.

Parametry
NETGEAR 5PT NIGHTHAWK LTE modem/router, R7100LG

  • Funkce: WiFi router
  • Wi-Fi standard: Wi-Fi 6 (802.11ax)
  • Rychlost LAN: 1000 Mbit (1 Gbit)
  • Počet LAN portů: 4 až 5 portů

Diskuze
NETGEAR 5PT NIGHTHAWK LTE modem/router, R7100LG

Spinner Výpis se aktualizuje...