Využijte skvělé novoroční ceny luxusní značky JOOP!

Boffin II 203 - HRY

do 5 dnů
1 185 Kč s DPH
979 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:652072
Výrobce: BOFFIN
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Boffin II 203 - HRY

Elektronická stavebnice Boffin HRY obsahuje 35 součástek a nabízí zábavnou a hravou formou přes 200 nových projektů, které jsou zaměřeny:

  • Na postřeh
  • Na rychlost
  • Na paměť
  • Na přesnost
  • A další, celkem 203 projektů, které jsou podrobně popsány v přiloženém manuálu

Průhledná základní deska stavebnic Boffin

Základem každé stavebnice Boffin je průhledná plastová deska, na níž se přicvakávají jednotlivé součástky. Přicvakávat je míněno doslova, kontakty jsou totiž řešeny patentky, takže vodiče a vůbec všechny součástky je možné doslova bleskově spojit i rozebrat. V případě, že jsou součástky naskládány na sobě, je v manuálu uvedeno, v jakém "patře" se nachází.

Po sestavení všech projektů (obvodů) podle návodu v příručce možná dostanete chuť experimentovat na vlastní pěst. Řiďte se podle pokynů v manuálu. Každý obvod obsahuje elektrický zdroj (baterie) a odpor (lampa, motor, integrovaný obvod, atd.), které jsou vzájemně propojeny oběma směry. Buďte opatrní, aby nedošlo ke „zkratům“, což by mohlo poškodit jednotlivé komponenty a/nebo rychle vybít baterie.

Se stávajícími součástkami můžete vymyslet stovky dalších projektů, které nejsou popsány v manuálu nebo můžete kombinovat se součástkami a projekty v ostatních stavebnicích Boffin I a II. Boffin II jsou tématické stavebnice AUTO, LIGHT (světlo), MOTION (pohyb), SOUND (zvuk), HRY které rozšiřují možnosti stavebnic Boffin I o další stovky projektů. Stavebnice Boffin II nabízí možnost připojení MP3 přehravačů, vytvoření 3D obrázků, spojení letadla a mini auta se stavebnicemi. Součástky mezi stavebnicemi Boffin I a Boffin II jsou kompatiblní a mohou se navzájem kombinovat.

Elektronická stavebnice Boffin s velkým množstvím projektů

Množství projektů, které je možné se stavebnicí Boffin sestavit je impresivní. Jedná se o stovky a stovky projektů (ve stavebnici Boffin II 203 je to právě 203 popsaných a vysvětlených projektů), které jsou buď uvedeny v manuálu nebo si je můžete vymyslet. Někoho zaujme reproduktor, někoho detektory pohybu nebo motor s převodovkou a další.

Každý pokus nebo projekt demonstruje funkci součástek nebo zapojení. Zkoušejte různé varianty sestavení a zjistíte, že s Boffinem si můžete hrát měsíce a neomrzí Vás.

Vlastnosti elektronické stavebnice Boffin II 203

Výhody:

  • Stovky různých projektů
  • Možnost vymyslet a sestavit si vlastní projekty
  • Součástky se mohou navzájem kombinovat
  • Podrobný manuál s umístěním součástek a popisem funkce projektu
  • Barevné rozlišení součástek pro lepší orientaci
  • Jednoduché sestavování a rozebírání projektů

Obsah balení:

  • 1x deska
  • 35x součástek (letadlo, miniauto, reproduktor, detektor pohybu, motor s převodovkou a další)
  • 1x podrobný návod s obrázky všech součástek a projektů

Ostatní:

  • Lze kombinovat s ostatními stavebnicemi Boffin I a II
  • Napájení: 3x AA baterie (nejsou součástí balení)
  • Vhodné pro děti od 8 let

O stavebnicích Boffin

Vzdělávání dětí hrou, je trend, o kterém všichni píšou a mluví. Hůře se daří již vyvíjet hračky, které by tato kritéria opravdu naplňovaly. Většina tzv. edukativních hraček bohužel skončí po prvotním, mnohdy i vynuceném zájmu dětí odložena a zaprášena. Svět se vyvíjí a mění, dřevěné kostky, se kterými si hrály naše babičky, nás, odkojené stavebnicí Merkur, vláčky, autodráhou, případně televizním tenisem již nezajímali. Nejinak je tomu u našich dětí, jsou netrpělivé, každá hračka musí ihned fungovat.

Magicky je přitahují nejenom videohry, ale i technické produkty pro dospělé, mobily, MP3 přehrávače, počítače. Díky cenové dostupnosti jsou stále v oblibě R/C modely. Jedním z produktů, který se od roku 2008 objevují na našem trhu a věříme, že splňuje všechny podmínky pro edukativní hračky je elektronická stavebnice Boffin. Můžete ji pořídit v mnoha variantách s různých počtem součástí, a tím pádem i variant sestavených pokusů.

Samozřejmě můžete začít s nejjednodušší stavebnicí a další postupně přidávat. Proč je Boffin tak atraktivní? Zapojení jednotlivých projektů je velmi rychlé, na výsledek nemusíte dlouho čekat a sestavování tak nevyžaduje velkou trpělivost. Každý sestavený příklad funguje, není třeba hledat chyby v zapojení. I chybějící součástku naleznete velmi rychle porovnáním obrázku se sestaveným modelem. Na skládání tak nemusíte mít žádné technické znalosti. Vzorové sestavy jsou atraktivní, kdo by neměl chuť postavit si detektor lži nebo rádio. Stavebnice obsahují velké množství příkladů zapojení, nudit se opravdu nebudete, můžete sestavovat, sestavovat a sestavovat…

Diskuze
Boffin II 203 - HRY

Spinner Výpis se aktualizuje...