Akční cena dopravy!

Kyocera mlýnek Everithing Grinder CM-20BU - tmavě modrý
+ DÁREK pepř černý celý - sáček 30 g

DÁREK ZDARMA
Vybrat barvu
 
 
 
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:653224
Výrobce: Kyocera
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Kyocera mlýnek Everithing Grinder CM-20BU - tmavě modrý

Keramický ruční mlýnek Kyocera Everithing Grinder CM-20BU

Mlýnek na sůl, pepř, chilli a jiné koření Kyocera Everithing Grinder s prvotřídním ostří z keramiky, odolné vůči opotřebení. Mlecí mechanismus je vyroben z vysoce tvrdé zirkonové keramiky, která se svou tvrdostí blíží diamantu. Vysoká tvrdost materiálu zajišťuje neměnnou ostrost i při častém používání. Do mlýnku budete moct nasypat pepř, sůl, chilli, sezamová semínka, lněné semínka, hořčičná semínka, sušené oregano, koriandr, kmín nebo jiné sušené bylinky. Tělo mlýnku je vyrobeno z čirého skla, které Vám umožní sledovat naplněnost.

Možnost plynulého nastavení hrubosti mletí od extra jemného až po hrubé, Vám umožní dochutit všechny druhy pokrmů. Decentní design mlýnku je doplněn o praktické víčko, které zabraňuje zašpinění pracovní desky od koření. Krom čistoty je víčko důležité pro zachování čerstvosti koření uvnitř mlýnku, to Vám nezvětrá a při každém použití ucítíte jedinečnou vůni čerstvě mletého koření. Skleněnou nádobku mlýnku Kyocera Everithing Grinder můžete pohodlně mýt v myčce na nádobí. Rozemelte jakékoli suché koření ve Vaši kuchyni, s tímto ostrým mlýnkem a dochuťte tak své jídla s lehkostí.

Vlastnosti mlýnku Kyocera Everithing Grinder CM-20BU

  • Keramický mlecí mechanizmus ze zirkonové keramiky.
  • Možnost plynulého nastavení hrubosti mletí.
  • Plastová horní část v tmavě modré barvě a skleněná nádoba na koření.
  • Určeno pro mletí pepře, soli, chilli nebo jiného suché koření a byliny.
  • Praktické víčko na mlýnku.
  • Dlouhotrvající ostrost čepelí.
  • Skleněná nádoba je vhodná do myčky na nádobí.
  • Rozměry: průměr 6 x výška 14 cm

Koření není součást balení!

O výrobci Kyocera Výrobce keramických nožů, škrabek, struhadel, kráječů a mlýnků Kyocera

Vývoj pokročilých high-tech keramických materiálů zahájila společnost Kyocera bezprostředně po svém vzniku v roce 1958. S výrobou a prodejem kuchyňských nožů s čepelí zhotovenou z těchto materiálů pak začala v roce 1984. Od té doby neustále pracovala na rozvoji technologie i designu svých nožů, rozvíjela sortiment o různé barvy i tvary rukojetí a druhy čepelí, ale i o další produkty, jako jsou keramické škrabky, struhadla nebo mlýnky koření. Zároveň společnost Kyocera rozšířila svou prodejní síť a získala řadu fanoušků mezi hospodyňkami a domácími i profesionálními kuchaři po celém světě. V poslední době popularita keramických nožů Kyocera roste ještě rychleji, roční distribuce přesahuje milion dodaných kusů. Nejvyšší kvalita a moderní design – to jsou hlavní přednosti, které řadí keramické nože Kyocera na čelní příčky hodnocení trhu již přes 30 let.

Diskuze
Kyocera mlýnek Everithing Grinder CM-20BU - tmavě modrý

Spinner Výpis se aktualizuje...