Kuchyňský nůž Kyocera Santoku, 11.5 cm - Černá

Vybrat barvu
  
  
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:653279
Výrobce: Kyocera
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Kuchyňský nůž Kyocera Santoku, 11.5 cm - Černá

Univerzální kuchyňský keramický nůž Kyocera Santoku

Všestranný kuchyňský mini nůž Santoku od japonského výrobce Kyocera se skvěle hodí k veškeré práci v kuchyni. Nezalekne se krájení, sekání ani porcování masa které Vám díky prvotřídní tvrdé keramice půjde samo. Ostří ze zirkonové keramiky Vám zůstane ostré déle než byste čekali, vy se tak nebudete muset obtěžovat s každodenním broušením a urychlíte si tak práci v kuchyni. Jako všechny keramické nože Kyocera i tento je neuvěřitelně lehký s tenoučkým ostřím, které Vám umožní snadnější krájení jemných plátků masa, salámů nebo jiných oblíbených potravin.

Pohodlně tvarovaná rukojeť nože se Vám bude skvěle držet v ruce a přitom Vám nebude nijak klouzat. Vy tam budete moct bezpečně krájet maso, ovoce nebo zeleninu. Kuchyňský nůž Kyocera Santoku v malém provedení si rychle oblíbíte a budete jej používat každý den, přitom jej nebudete muset brousit. Nůž je určen jak pro profesionální kuchaře, tak pro běžné nadšence vaření. Elegantní balení v krabičce Vám umožní darovat nůž jako luxusní dárek pro své blízké nebo známé.

Vlastnosti keramického nože Kyocera Santoku

  • Keramický nůž s tvrdou keramickou čepelí ze zirkonové keramiky pro dlouhotrvající ostrost
  • Ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné a bezpečné držení
  • Tenká a ostrá čepel pro snadné krájení
  • Hladký povrch ostří zabraňuje lepení potravin na nůž
  • Baleno v elegantním krabičce (vhodné jako dárek)
  • Vhodné do myčky na nádobí
  • Černá čepel doplněna o plastovou rukojeť v černé barvě
  • Délka čepele: 11,5 cm
  • Celková délka: cca. 23 cm

Proč právě keramické nože?

Keramické produkty Kyocera jsou vyrobeny z materiálů nové generace - oxidu zirkoničitého, oxidu hlinitého a dalších pokrokových keramických látek. Oxid zirkoničitý je 4x až 5x tvrdší než běžně používaná ocel. Tvrdší je už jen diamant. Tato extrémní tvrdost se projevuje především na odolnosti vůči opotřebování. dlouhé životnosti čepele a ostří, které zůstává díky tvrdosti materiálu perfektně ostré celé roky. Tato novodobá keramika je naprosto odolná proti skvrnám a rezivění - keramická čepel do sebe nepropustí žádnou z kyselin, které se vyskytují v potravinách.

Keramické nože neničí zdraví prospěšné vitamíny ani enzymy v potravinách. Rovněž nezanechávají pach ani pachuť ocele. Jsou vhodné pro biopotraviny, podporují zdravý životní styl. Neznehodnocujte už déle své jídlo ocelí! Jídlo připravené keramickými noži Kyocera si uchovává svoji čerstvou chuť, ovoce a zelenina po krájení neztmavne. Zelenina nakrájená keramickým nožem zůstává "živá". Vy si tak budete moct vychutnat tu nejlahodnější zeleninu i ovoce se spoustou vitamínu.

Keramické nože Kyocera neničí vitamíny ani nezanechavájí pachuť

O výrobci Kyocera Výrobce keramických nožů, škrabek, struhadel, kráječů a mlýnků Kyocera

Vývoj pokročilých high-tech keramických materiálů zahájila společnost Kyocera bezprostředně po svém vzniku v roce 1958. S výrobou a prodejem kuchyňských nožů s čepelí zhotovenou z těchto materiálů pak začala v roce 1984. Od té doby neustále pracovala na rozvoji technologie i designu svých nožů, rozvíjela sortiment o různé barvy i tvary rukojetí a druhy čepelí, ale i o další produkty, jako jsou keramické škrabky, struhadla nebo mlýnky koření. Zároveň společnost Kyocera rozšířila svou prodejní síť a získala řadu fanoušků mezi hospodyňkami a domácími i profesionálními kuchaři po celém světě. V poslední době popularita keramických nožů Kyocera roste ještě rychleji, roční distribuce přesahuje milion dodaných kusů. Nejvyšší kvalita a moderní design – to jsou hlavní přednosti, které řadí keramické nože Kyocera na čelní příčky hodnocení trhu již přes 30 let.

Video
Kuchyňský nůž Kyocera Santoku, 11.5 cm - Černá

Diskuze
Kuchyňský nůž Kyocera Santoku, 11.5 cm - Černá

Spinner Výpis se aktualizuje...