Keramický nůž Kyocera Kizuna Santoku KTN-140, 14 cm

DOPRAVA ZDARMA
dočasně nedostupné
5 045 Kč s DPH
4 169 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Essox - rozložená platba Rozložená platba – zaplaťte teď třeba jen 1/4!
Zbytek později. Bez navýšení, bez poplatků.
4 × 1 261 Kč
Essox - na splátky Koupit na splátky
Vyberte si variantu splátek, která Vám nejvíce vyhovuje.
Spočítat
Náš kód:653292
Výrobce: Kyocera
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Keramický nůž Kyocera Kizuna Santoku KTN-140, 14 cm

Profesionální keramický nůž Kyocera Kizuna pro práci v kuchyni

Profesionální nůž Kyocera Kizuna se skvěle hodí pro veškerou práci v kuchyni. Nezalekne se krájení nebo sekání zeleniny, ovoce a bylinek, to vše zvládne díky prvotřídní tvrdé keramice. Ostří ze zirkonové keramiky je nyní ještě tvrdší, díky zapékaní keramiky při teplotě 1500°C a vysokému tlaku. Nůž ze série Kyotop tak zůstane ostřejší ještě déle než ostatní nože Kyocera, vy se tak nebudete muset obtěžovat s broušením a urychlíte si tak práci v kuchyni. Jako všechny keramické nože Kyocera i tento je neuvěřitelně lehký s tenoučkým ostřím, které Vám umožní snadnější krájení jemných plátků masa, salámů nebo jiných oblíbených potravin.

Keramický nůž Kyocera Kizuna s grafickou inspirací v zenové zahradě

Nejen neskutečná ostrost, ale i skvostný design, který se hodí do každé moderní kuchyně. Keramické nože Kyocera Kizuma jsou doplněny o speciální ploché rukojeti se zakulacenými hranami. Jejich design vychází z japonských zenových zahrad a vyrobeny z luxusního dřeva Pakkawood v elegantním přírodním designu. Dřevo Pakkawood je výjimečný materiál velmi příjemný na dotyk, je pevné a odolné vůči vlhkosti a jiným nepříznivým vlivům. Důležitým prvkem, doplňující design a také odolnost nože jsou kovové nýty v těle rukojeti, ty zajistí celkovou pevnost nože a zamezí jakémukoli pohybu nebo kývání ostří. Ergonomická rukojeť, je vyroben speciálně pro co největší pohodlí ruky. Padne přesně do dlaně, skvěle se drží a neklouže. Jedinečná černá čepel nože je stejně jako rukojeť inspirovaná v zenové zahrádce, je totiž vyzdoben vzorem "Zen Sand Garden" písek zenové zahrady. Díky ručnímu broušení je čepel ostrá jako břitva a Umožní Vám tak rychlé i přesné krájení. Profesionální provedení rukojeti i čepele nožů Kyocera Kizuna je to co potřebuje každá kvalitní kuchyň k hladkému provozu.

Vlastnosti keramického nože Kyocera Kizuna Santoku KTN-140

  • Keramický nůž s tvrdou keramickou čepelí ze zirkonové keramiky, zpracovanou ve vysoké teplotě a tlaku, pro ještě déle trvající ostrost než je u nožů Kyocera zvykem
  • Placatá ergonomicky tvarovaná rukojeť se zaoblenými hranami v jedinečném designu z materiálu Pakkawood
  • Nýty pro doplnění designu a zpevnění celého nože
  • Tenká a ostrá čepel pro snadné krájení
  • Hladký povrch ostří zabraňuje lepení potravin na nůž
  • Vhodný pro univerzální použití v kuchyni
  • Baleno v luxusní černé krabičce (vhodné jako dárek)
  • Černá čepel se vzorem písku zenové zahrady je doplněna o rukojeť s přírodním vzorem dřeva Pakkawood.
  • Délka čepele: 14 cm

Proč právě keramické nože?

Keramické produkty Kyocera jsou vyrobeny z materiálů nové generace - oxidu zirkoničitého, oxidu hlinitého a dalších pokrokových keramických látek. Oxid zirkoničitý je 4x až 5x tvrdší než běžně používaná ocel. Tvrdší je už jen diamant. Tato extrémní tvrdost se projevuje především na odolnosti vůči opotřebování. dlouhé životnosti čepele a ostří, které zůstává díky tvrdosti materiálu perfektně ostré celé roky. Tato novodobá keramika je naprosto odolná proti skvrnám a rezivění - keramická čepel do sebe nepropustí žádnou z kyselin, které se vyskytují v potravinách.

Keramické nože neničí zdraví prospěšné vitamíny ani enzymy v potravinách. Rovněž nezanechávají pach ani pachuť ocele. Jsou vhodné pro biopotraviny, podporují zdravý životní styl. Neznehodnocujte už déle své jídlo ocelí! Jídlo připravené keramickými noži Kyocera si uchovává svoji čerstvou chuť, ovoce a zelenina po krájení neztmavne. Zelenina nakrájená keramickým nožem zůstává "živá". Vy si tak budete moct vychutnat tu nejlahodnější zeleninu i ovoce se spoustou vitamínu.

Keramické nože Kyocera neničí vitamíny ani nezanechavájí pachuť

O výrobci Kyocera Výrobce keramických nožů, škrabek, struhadel, kráječů a mlýnků Kyocera

Vývoj pokročilých high-tech keramických materiálů zahájila společnost Kyocera bezprostředně po svém vzniku v roce 1958. S výrobou a prodejem kuchyňských nožů s čepelí zhotovenou z těchto materiálů pak začala v roce 1984. Od té doby neustále pracovala na rozvoji technologie i designu svých nožů, rozvíjela sortiment o různé barvy i tvary rukojetí a druhy čepelí, ale i o další produkty, jako jsou keramické škrabky, struhadla nebo mlýnky koření. Zároveň společnost Kyocera rozšířila svou prodejní síť a získala řadu fanoušků mezi hospodyňkami a domácími i profesionálními kuchaři po celém světě. V poslední době popularita keramických nožů Kyocera roste ještě rychleji, roční distribuce přesahuje milion dodaných kusů. Nejvyšší kvalita a moderní design – to jsou hlavní přednosti, které řadí keramické nože Kyocera na čelní příčky hodnocení trhu již přes 30 let.

Diskuze
Keramický nůž Kyocera Kizuna Santoku KTN-140, 14 cm

Spinner Výpis se aktualizuje...