Zadní kryt Guess 4G GUHCP6LTR4GSI pro iPhone 6/6S Plus - stříbrný

Vybrat barvu
 
 
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:655183
Výrobce: Guess
Záruční doba: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu

Podrobný popis
Zadní kryt Guess 4G GUHCP6LTR4GSI pro iPhone 6/6S Plus - stříbrný

Jedinečně graficky vyvedený zádní kryt GUHCP6LTR4GSI Guess 4G pro mobilní telefon Apple iPhone 6 Plus/6S Plus. Kryt je vyroben z kvalitního TPU materiálu, který omezí poškození, znečištění nebo poškrábání zadní strany a boků telefonu při případném pádu na zem. Jeho zadní strana je průsvitná, takže nepřebije originální design telefonu. Oficiální licence značky Guess umožnila výrobci vytvořit originální design ve stylu loga Guess "4G" v decentních barvách. Silikonový obal je perfektním řešením pro ochranu Vašeho mobilního telefonu, pouzdro totiž perfektně pojme zařízení, aniž by se v něm mohlo pohybovat. Pohodové používání telefonu i v pouzdře je zajištěno vytvořenými otvory pro všechny porty, reproduktory i čočku fotoaparátu. Pořiďte si toto luxusní pouzdro s metalickou vizáží a transparentní zadní stranou s logem Guess a získejte tak skvěli doplněk ke svému outfitu a kabelkám Guess z naší nabídky.

Zadní kryt (silikonový obal) Guess 4G přesně pro vaše zařízení Zadní kryt (silikonový obal) Guess 4G ochrání telefon před poškozením Zadní kryt (silikonový obal) Guess 4G s přístupem k ovládání Zadní kryt (silikonový obal) Guess 4G s originální licencí Guess

Perfektně sedící

Ochrana před pády

Přístup k ovládání

Originální Guess

Obal z měkkého TPU materiálu je přesně tvarován pro daný typ mobilního zařízení. Nebudete se tak muset bát, že by byl kryt příliš malý nebo naopak velký a v obalu by plaval. Kvalitní, pružný a měkký gumový obal pevně obepne Vaše zařízení a zajistí, aby při případném pádu na zem z obalu nevypadl. Telefon se v krytu nehýbe, což ještě zvyšuje míru ochrany. Kromě výřezu na fotoaparát má pouzdro vytvořeny otvory pro všechny konektory a nechybí ani přístup k tlačítkům pro snadné ovládání zařízení v pouzdře. Budete tak mít plný přístup k obrazovce i všem ostatním funkcím. Ochrana a stylové provedení, tím se odlišuje zadní kryt Guess od ostatních výrobců. Jedinečné grafické provedení v decentních barvách s originálním logem Guess (4G) perfektně doplní Váš outfit.

Vlastnosti zadního krytu Guess 4G (GUHCP6LTR4GSI)

  • Vyrobeno přesně na míru zařízení
  • Ochrana zadní strany a boků proti menším pádům, poškrábání a nečistotě
  • Originální návrh značky Guess
  • Plný přístup k ovládání i portům
  • Skvělí módní doplněk k Vašemu outfitu
  • Pro maximální ochranu celého telefonu doporučujeme dokoupit tvrzené sklo na obrazovku
  • V čirém provedení se stříbrným logem Guess (4G) a stejně barevnými boky
  • Určeno pro mobilní telefony Apple iPhone 6 Plus a iPhone 6S Plus

Diskuze
Zadní kryt Guess 4G GUHCP6LTR4GSI pro iPhone 6/6S Plus - stříbrný

Spinner Výpis se aktualizuje...