Pezzetti hliníkový kávovar Italexpress, 6 šálků - červený

Vybrat barvu
 
 
 
  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:657438
Výrobce: Bialetti
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Pezzetti hliníkový kávovar Italexpress, 6 šálků - červený

Klasika v barevném kabátě

Klasická moka konvička výrobce Pezzeti, kterou vyrábí již od svého počátkun nyní ve 3 barevných provedeních (bílá, černá, červená). Vyberte si nestárnoucí klasiku v podobě hliníkového kávovaru Pezzetti Italexpress v barevném laku, který se Vám nejvíce líbí. Kávu v moka konvičce připravíte během pár chvil, budete potřebovat jen kvalitní kávové zrna, namlít je na Vašem mlýnku. Konvičku jednoduše odšroubujete, do spodní části nalijete vodu (po ventil), přidáte kávu do sítka, opětovně spojíte s horní části a dáte vařit na sporák. Po pár minutách si budete moct vychutnat skvělou chuť Vámi připravené kávy. Pohodlné bude i přenášení, které je zajištěno plastovou rukojetí, která Vás nepopálí.

Klasická moka konvička Pezzetti Italexpress v barevném kabátu
Hliníková Pezzetti Italexpress pro jedinečnou chuť a aroma připravované kávy

Exkluzivní chuť díky hliníku

Nejlepší káva je z hliníkových kávovarů, protože kávová patina se nejlépe vytváří právě na hliníku a tím je káva lahodnější. I kvůli kávové patině se nedoporučuje mytí v myčce na nádobí ani mytí různými saponáty. Kávovar by se měl omývat ručně bez, chemických prostředku a oplachovat pouze vodou. Pokud dodržíte tyto pokyny pro údržbu moka konvičky, určitě Vás odmění skvělým výsledkem při každé přípravě kávy. Kávovar budete moct umístit na jakýkoli zdroj tepla, krom indukce.

Vlastnosti kávovaru Pezzetti Italexpress

  • Vařič espressa z hliníku v červeném laku v klasickém tvaru moka konvičky
  • Snadná příprava kávy v každé domácnosti, restauraci nebo menší kavárně
  • Vhodné pro všechny typy sporáků krom indukce
  • Nezaměnitelná chuť a aroma čerstvě připravené kávy z presovače
  • Doporučuje se ruční mytí bez abrazivních prostředků a saponátu
  • Objem: 300 ml (6 šálků espressa)

Pro přípravu espressa:

Před prvním použití prosím omýjte všechni části vařiče teplou vodou (bez saponátu). Z hygienických důvodů, není vhodné první připravené espesso konzumovat.

Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 1 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 2 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 4 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 5 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 6 Cilio hliníkový vařič pressa Classico Induction na 6 šálků navod 7

  1. Odšroubujte horní část, držením spodní části a točením horní části proti směru hodinových ručiček. Vytáhněte filtr ze spodní části.
  2. Do spodní části nalijte dostatečné množství vody, ale ne více než po bezpečnostní ventil. Za žádných okolností nenaplňujte vodou, tak že by byl ventil ponořen pod hladinou.
  3. Vložíte sítko zpět do dolní části a naplňte jej kávou. Kávu jemně zarovnejte tak, aby byl volný cca. 1 cm od okraje filtru. Kávu do filtru netlačte!
  4. Zašroubujete vrchní část kávovaru ke spodnímu, držením spodní části a točením horní části ve směru hodinových ručiček.
  5. Vařič espressa položte na varnou desku. Na plynovém vařiči nesmí plameny převyšovat spodek espressa. Káva začne sama téct do vrchní konvičky. Vařič sundejte ze sporáku ve chvíli, kdy ustane bublání.
  6. Po sundání ze sporáku, doporučuje espresso zlehka promíchat kávovou lžící, předtím než jej nalijete do šálků.
  7. Servírujte espresso, nejlépe v předehřátých šálcích.

 

Čištění vařiče:

  1. Před čištěním nechte espressovač zchladnout.
  2. Odšroubujte horní část od spodní, vytáhněte filtr a vysypte jej. Všechny části omyjte čistou vodou. Neomývejte saponátem, ani nemyjte v myčce na nádobí.
  3. Všechny části nechte důkladně oschnout. Pro skladování doporučujeme nechat části od sebe.

O značce Pezzetti

Italský způsob přípravy kávy se nejlépe projevuje v klasických kávovarech vyrobených společností Pezzetti. Historie výrobce se datuje od roku 1940, kdy začala jejich tvrdá a poctivá práce ve výrobě kávovarů, která se časem přetvořila ve vášeň. V roce 1957 společnost vyrobila své první kávovary se jménem “Everest Express”, které později rozšířila o různé velikosti a přejmenovala je na dodneška známou řadu kávovarů “Italexpress”. Těchto konviček k přípravě espressa vyrobí za rok Pezzetti více než 200.000, tak aby si mohl každý připravit skvělou kávu i ve své domácnosti. V nynější době je Pezzetti celosvětově známou značkou, která si zakládá jak na klasickém stylu kávovarů, tak na úžasných detailech, které jsou pro tohoto výrobce samozřejmostí. S kávovarem značky Pezzetti neuděláte chybu a získáte každodenního parťáka pro přípravu kávy  doma či v práci.

Video
Pezzetti hliníkový kávovar Italexpress, 6 šálků - červený

Diskuze
Pezzetti hliníkový kávovar Italexpress, 6 šálků - červený

Spinner Výpis se aktualizuje...