Apple iPod shuffle 4. generace 2 GB - Silver - stříbrný

  Je nám líto, ale zboží je aktuálně vyprodáno.
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:657501 (P/N: MKMG2HC/A)
Výrobce: Apple
Záruční doba: 24 / 12 měsíců - nižší při nákupu na firmu

Podrobný popis
Apple iPod shuffle 4. generace 2 GB - Silver - stříbrný

Oceněný výrobek v soutěži Produkt roku 2016 pro nejpopulárnější výrobky v jednotlivých kategoriích dle zájmu spotřebitelů, kterou pořádá nezávislý nákupní portál Heureka.cz.

Poslouchejte stylově. S nejmenší verzí oblíbeného přehrávače iPod se skvělým designem z jednolitého kusu hliníku v několika líbivých barvách si to můžete dovolit. Přehrávač je určen pro všechny aktivity, kde by vám překážel velký a těžký smartphone – s hmotností pouhých 12,5 g a šikovným klipem pro uchycení na oděv můžete bez obav vyrazit i na náročnější sport. Ovládání celého zařízení bylo navrženo tak, aby bylo maximálně přesné i ve větším spěchu, čemuž přispívá i zajímavé řešení navigace v hudební sbírce pomocí hlasového asistenta VoiceOver. Způsob přehrávání pak nastavíte pomocí trojmístného posuvného tlačítka. Třešničkou na dortu je režim Génius, který sám umí namíchat dobře vyladěný playlist.

Funkční zařízení bez designových výstřelků:

V duchu filosofie značky Apple je iPod shuffle maximálně přenosným a funkčním zařízením s minimem designových výstřelků. Místo toho je celé zařízení vsazeno do jednoho pevného kusu hliníkové slitiny s praktickou sponkou sloužící k uchycení třeba na tričko. Přední strana je pak osazena šikovným ovládacím kruhem, jehož funkci mohou částečně zastoupit tlačítka přímo na sluchátkách.

Až patnáctihodinový poslech:

Ačkoliv zařízení oplývá skutečně minimálními rozměry, není pro něj problém ani 15hodinový poslech, takže je vhodné jej dobře vybavit dostatkem hudby, audioknih či podcastů. Do vnitřní paměti přehrávače lze skrze přiložený USB kabel dostat celé stovky vašich oblíbených skladeb, které si v pohodlném prostředí počítače můžete třídit do složek či playlistů a využít tak potenciál iPodu shuffle skutečně naplno.

Přehrávejte náhodně nebo popořadě:

Hudbu, audioknihy či podcasty lze poslouchat hned několika způsoby. Někdy máte čas a rádi si užijete celé album hezky popořádku, jindy chcete jen zahnat nudu náhodně přehrávanými skladbami z celé své hudební sbírky a občas vás některý interpret zaujme natolik, že jste odsouzeni jeho hity poslouchat stále dokola. Mezi všemi těmito způsoby poslechu můžete libovolně přepínat díky jednomu posuvnému tlačítku na vrchní straně.

Hlasový asistent nahrazuje displej:

Zajisté jste si položili otázku, jakým způsobem se bez jakéhokoliv displeje v nepřeberné hudební sbírce zorientujete. Zatoužíte-li po nějaké konkrétní skladbě či albu, není nic jednoduššího, než stisknout tlačítko hlasového asistenta, který vám cestu dokonale popíše. Při přehrávání skladby se skrze něj dozvíte všechny dostupné informace ve smysluplné a přirozené podobě, bez potřeby odpoutávat svou pozornost od prováděné aktivity.

Génius namíchá ten nejlepší playlist:

Zajímavým bonusem iPodu shuffle je režim zvaný Génius. Ten se postará o analýzu všech souborů v paměti zařízení a sám dokáže namíchat ten nejlepší playlist. Při jeho tvorbě se řídí rozpoznanými podobnostmi mezi skladbami, takže k poslechu navrhne dobře naladěný mix určitého žánru či nálady. Jedinečný způsob, jak znovu objevit již zapomenuté skladby.

Vlastnosti:

  •  Barva: stříbrná
  • Kapacita: 2 GB
  • Rozměry: 29,0 x 31,6 x 8,7 mm
  • Hmotnost: 12,5 g
  • Frekvenční rozsah: 20 až 20 000 Hz
  • Podporované formáty zvuku: AAC (8 až 320 kb/s), chráněné AAC (z iTunes Storu), MP3 (8 až 320 kb/s), MP3 VBR, Audible (formáty 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX a AAX+), Apple Lossless, AIFF a WAV
  • Baterie: vestavěná dobíjecí lithium-iontová baterie
  • Napájení: nabíjení přes USB z počítače nebo napájecího adaptéru (prodává se zvlášť)
  • Výdrž: až 15 hodin přehrávání zvuku

Systémové požadavky:

  • Mac: USB 2, OS X 10.7.5 nebo novější, iTunes 12.2 nebo novější
  • PC: USB 2, Windows 7 nebo novější, iTunes 12.2 nebo novější

Obsah balení:

  • iPod shuffle
  • Sluchátka Apple
  • USB kabel pro iPod shuffle
  • Stručná příručka

Video
Apple iPod shuffle 4. generace 2 GB - Silver - stříbrný

Diskuze
Apple iPod shuffle 4. generace 2 GB - Silver - stříbrný

Spinner Výpis se aktualizuje...