Lamart konvice na čaj LT7025, 1.1 litru - černá

Vybrat barvu
 
 
do 14 dnů
Ušetříte 2 Kč 209 Kč s DPH
207 Kč s DPH
171 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:668520
Výrobce: Lamart
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Lamart konvice na čaj LT7025, 1.1 litru - černá

Konvice na čaj Lamart LT7025 pro přípravu sypaného čaje


Nezaměnitelná chuť sypaného čaje

Konvice Lamart LT7025 je určena pro pravé labužníky čaje. Umožňuje snadnou přípravu pravého sypaného čaje, který svou intenzivní chutí se sáčkovaným čajem ani nedá srovnávat.

Včetně sýtka pro snadnou přípravu

Se zabudovaným sítkem bude příprava sypaného čaje jedna radost. Čaj jednoduše nasypete do sítka, ve kterém se po zalití správně vylouhuje. Poté sítko vyjmete a vychutnáte si Vámi připravený čaj.

Konvice na čaj Lamart LT7025 se snadnou přípravu
Konvice na čaj Lamart LT7025 i na studené nápoje

Louhování všech typů čajů

Díky nerezovému sítku budete moct připravit jakýkoli čaj od černého, přes ovocný až po bylinkový. Nejste omezeni jen na přípravu čajů. V konvici Lamart budete moct připravit i studené nápoje, například domácí limonádu.

Rukojeť z tvrdého plastu zajistí pohodlné přenášení bez pálení. Odklopné víko pak umožní snadné otevření konvice. Pohodlné čištění je dosaženo kombinací odolných materiálu, které můžete mýt v myčce na nádobí.

Jak správně připravit čaj

Pokud si chcete opravdu vychutnat kvalitní čaj, musíte se řídit několika jednoduchými pravidly. Každý druh čaje se připravuje trochu jinak, například černý čaj připravíte zalitím vroucí vodou. Černý čaj by se měl louhovat dvě až tři minuty, pokud chcete, aby Vás čaj povzbudil, pět minut pro působení na zažívání. Zelený čaj se zalévá vodou s teplotou mezi 70 - 80 °C. Vroucí voda by mohla způsobit zhořknutí čaje, studená pak nesprávné uvolnění aroma. Zelený čaj by se měl louhovat cca. 3 minuty.

Správná příprava zeleného a černého čaje

Vlastnosti konvice na čaj Lamart LT7025

  • Materiál: Sklo, Plast
  • Barva: čirá, černá
  • Objem: 1,1 litru
  • Rozměr: 12,5 dno; výška 14 cm

O značce Lamart

Značka Lamart by Piere Lamart reprezentuje širokou škálu moderního a cenově dostupného kuchyňského náčiní a nádobí pro hravé vaření, přinášející do Vaší kuchyně lehkost, kvalitu a vytříbený styl díky svému kvalitnímu zpracování a modernímu designu inspirovanému filozofií hravého vaření bývalého francouzského šéfkuchaře Piera Lamarta.

Diskuze
Lamart konvice na čaj LT7025, 1.1 litru - černá

Spinner Výpis se aktualizuje...