Elektrický kontaktní gril Concept GE2005

DOPRAVA ZDARMA
NÁŠ TIP
do 14 dnů
1 299 Kč s DPH
1 074 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:672463 (P/N: 8595631002940)
Výrobce: Concept
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Elektrický kontaktní gril Concept GE2005

popisek

Všestranný pomocník.

Chcete si dopřát šťavnaté steaky, křupavou zeleninu, panini, kdykoli si zamanete? Nemusíte čekat na ideální letní počasí. Na všechny tyto dobroty Vám bude stačit jeden jediný přístroj - elektrický kontaktní gril Concept GE2005.

BBQ Gril

Oproti klasickým kontaktním grilům je vybavený funkcí BBQ. Gril můžete používat otevřený a grilovat tak na obou plotnách zároveň. Na jedné plotně zeleninu, na druhé šťavnaté maso. Na své si přijdou chuťové buňky vegetariána i masožrouta. Na hladkých deskách si připravíte pravou anglickou snídani s voňavou křupavou slaninkou a rozpečenou bylinkovou bagetou nebo bramboráky s houbami nebo uzeným masem, zeleninové placičky nebo sýr, který se Vám nepřilepí.

popisek
popisek

Kontaktní gril pro steaky na jedničku

Staňte se mistrem v grilování - hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí, rybí – na co máte chuť? Připravte si masíčko přesně tak, jak ho máte rádi. Speciálně upravená plocha grilovacích desek odvedou přebytečný tuk a šťávu do sběrné nádobky a připravované maso tak bude skutečně grilované, ne dušené. Zamilovali jste se do italských panini? I ty si můžete připravit díky pohyblivé horní plotně, která se volně položí na vložené potraviny.

Praktický ve všech směrech

Příkon 1500 W umožní rychlé nahřátí grilu a umožní perfektní propečení i vysokých steaků. Pomocí regulátoru teploty si nastavíte vhodnou teplotu pro přípravu různých druhů zeleniny, masa, ovoce apod. Vaše steaky už nikdy nebudou příliš nebo málo propečené. Kvalitní nepřilnavé litinové desky zajistí Vašemu grilu dlouhou životnost. Můžete si pochutnávat na grilovaných dobrotách v každém ročním období, protože gril můžete používat doma i venku. Při použití v domácnosti doporučujeme gril postavit pod odsavač. Údržba grilu je naprosto jednoduchá. Grilovací desky stačí otřít papírovou utěrkou a Váš gril bude zase jako ze škatulky

popisek

Vlastnosti kontaktního grilu Concept GE2005

  • Kvalitní nepřilnavé desky potažené teflonem
  • Rozměry desek: 278 x 170 mm
  • BBQ - možnost grilovat na obou plotnách zároveň
  • Nádobka na odkapávající šťávu a tuk
  • Tepelně izolovaná držadla s neklouzavým povrchem
  • Regulátor teploty
  • Snadné čištění
  • Možnost servírování přímo na grilovacích deskách
  • Barva: nerez + černá
  • Příkon: 1500 W
  • Napětí: 220 - 240 V

Diskuze
Elektrický kontaktní gril Concept GE2005

Spinner Výpis se aktualizuje...