Keramický senzor Maxi systému Tropf Blumat, 1 ks

VÝPRODEJ
Cena platí do vyprodání zásob.
skladem > 5 ks
Ušetříte 18 Kč 130 Kč s DPH
112 Kč s DPH
92 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:673080
Výrobce: Blumat
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Keramický senzor Maxi systému Tropf Blumat, 1 ks

Přídavný senzor systému Tropf Blumat

Přídavné keramické senzory pomohou rozšířit Váš stávající automatický zavlažovací systém Tropf Blumat a zvětšit tak rozlohu zavlažování, senzor Maxi je vhodný pro větší květináče (nádoby), které jsou vyšší než 30 cm. Díky tomuto systému bude pěstování zeleniny, bylin a květin v truhlíku snazší než kdy dříve. Už se nebudete muset každý den tahat s těžkou konví plnou vody. Zavlažovací systém Tropf Blumat totiž můžete připojit k vodovodnímu systému, barelu nebo obyčejné pet lahvi. Oproti konkurenčním výrobkům nepotřebuje přívod elektrického proudu a nemusí být připojen k vodovodu.

Zavlažovací systému Tropf Blumat ve skleníku
Instalace zavlažovacího setu Tropf Blumat - část 1

Jak zapojit systém - 1. část

Nejprve je potřeba naplnit všechny zavlažovací senzory vodou (až po okraj) a ponořit je do vody po dobu 1 hodiny. Nainstalujte redukci na zásobník vody (v balení), případně připojte regulátor tlaku k vodovodnímu řadu (není součást balení). K redukci připojte přívodní hadici a utáhněte maticí. Naměřte a nařežte si přívodní hadičky na požadovanou vzdálenost a jednotlivé kusy hadiček pak spojte T-spojkou.

Jak zapojit systém - 2. část

Před instalací senzorů zeminu řádně zalijte. Keramické zavlažovací senzory vyjměte z vody a zapíchněte do půdy tak, aby byla celá keramická část zapuštěna do zeminy. Konec silikonové trubičky (vedoucí ze senzoru) nasměrujte směrem k rostlině. Poslední senzor v systému pak nepřipojujte pomocí T-spojky, ale využijte L-spojku, která systém zakončí.

Instalace zavlažovacího setu Tropf Blumat - část 2
Instalace zavlažovacího setu Tropf Blumat - část 3

Jak zapojit systém - 3. část

Pokud využíváte pasivní způsob použití se zásobníkem vody, pak jej umístěte minimálně půl metru nad zavlažovací oblast, maximálně však do vzdálenosti 10 metrů. Zásobník naplňte vodou a nastavte jednotlivé keramické zavlažovací senzory pomocí kolečka na vrchní části. To otáčejte tak, aby ze silikonové trubičky voda netekla, ale pomalu kapala. Nastavení průtoku provádějte podle typu rostliny. Pro rostliny s větší spotřebou vody nastavte větší míru zavlažení a pro sukulenty minimální průtok.

Nastaveno, užijte si léto bez práce!

Po seřízení automatického zavlažovacího systému máte hotovo a celé léto už nebudete muset obletovat a zavlažovat záhonky, truhlíky nebo květináče. Stačí sem tam doplnit vodu do zásobníku, případně i s hnojivem a pozorovat, jak Vám rostliny rostou. Užijte si své krásné květiny, lahodnou zeleninu, nebo pronikavé aroma vašich bylin téměř bez práce s tímto chytrým automatickým zavlažovacím systémem Tropf Blumat!

Užijte si pohodové léto bez manuálního zavlažování s Tropf Blumat

Vlastnosti senzoru Tropf Blumat Maxi

  • Přídavný keramický senzor automatického zavlažovacího systému Tropf Blumat
  • S otočným kolečkem pro možnost nastavení míry zavlažování
  • Slouží pro pěstební nádoby, které jsou vyšší než 30 cm
  • Včetně T-spojky 8-3-8 mm a dokapávací hadičky
  • Keramický senzor začne automaticky odkapávat, kdyz půda začíná vysychat a zastaví zavlažování, když je dosaženo odpovídající úroveň vlhkosti půdy.

Obsah balení:

  • 1 ks Maxi keramického senzoru zavlažovacího systému Tropf Blumat

Video
Keramický senzor Maxi systému Tropf Blumat, 1 ks

Diskuze
Keramický senzor Maxi systému Tropf Blumat, 1 ks

Spinner Výpis se aktualizuje...