Fieldmann FDZN 9108 polstr na lavici

do 14 dnů
Ušetříte 100 Kč 999 Kč s DPH
899 Kč s DPH
743 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:673236
Výrobce: FIELDMANN
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Fieldmann FDZN 9108 polstr na lavici

Potah na zahradní lavici Fieldmann FDZN 9108 v pruhovaně zeleném provedení. Polstr je vhodný například pro lavice značky Fieldman, konkrétně FDZN 4006, je však vhodný i pro další značky lavic.  Potah je vyroben ze 100% polyesteru a je ošetřen voděodolnou impregnací. Pro uchycení na křeslo slouží dva páry tkaniček ve spodní části a pružná guma v horní části.

Vlastnosti polstru na lavici Fieldmann FDZN 9108

  • Vyrobeno ze 100% polyesteru s voděodolnou impregnací
  • V zeleném pruhovaném provedení
  • Vhodné lavice Fieldmann FDZN 4006, ale i jiné značky lavic
  • Gramáž: 180gr/m2

Obsah balení:

  • 1x polstr na lavici

Fieldmann - značka nářadí a nábytku pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat. Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Diskuze
Fieldmann FDZN 9108 polstr na lavici

Spinner Výpis se aktualizuje...