Ušetřete na dopravném!

Fieldmann FPL 4001 multifunkční skládací lopata

dočasně nedostupné
249 Kč s DPH
206 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:673518
Výrobce: FIELDMANN
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Fieldmann FPL 4001 multifunkční skládací lopata

Multifunkční ocelová lopatka Fieldmann FPL 4001 může být velkým pomocníkem nejen během zimních měsíců při odstraňování ledu nebo zledovatělého sněhu pod koly vozidla, ale také i v době letní dovolené, kdy je třeba srovnat povrch před rozložením stanu. Lopatka je polohovatelná a kromě rýče může sloužit jako motyka.

Vlastnosti lopaty Fieldmann FPL 4001

  • Multifunkční lopata s možností složení
  • Pomocník při odhazování sněhu při zapadnutí auta
  • Polohovatelná, lze využít jako motyka
  • Vhodné i pro použité v letních měsících

Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat. Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Diskuze
Fieldmann FPL 4001 multifunkční skládací lopata

Spinner Výpis se aktualizuje...