Ušetřete na dopravném!

Crocs Crocband Juniors - Ice Blue/White, J3 (34-35)

NÁŠ TIP
výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
Přijďte si k nám vyzkoušet svou velikost. Modely, které jsou skladem, máme vystaveny!
dočasně nedostupné
1 199 Kč s DPH
991 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:673743
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs Crocband Juniors - Ice Blue/White, J3 (34-35)

Pohodlné nazouváky pro každou příležitost!

Crocs Crocband patří k nejoblíbenější nazouvákům výrobce Crocs. Své místo na vrcholu si vysloužily originálním návrhem s kombinací dvou barev a ikonickou linkou po celém obvodu dřeváku. Pantofle Crocband jsou vhodné jak na doma tak na ven. Materiál Croslite™ v podrážce nezanechává šmouhy, takže se nemusíte bát o podlahy ve Vašem bytě. Naopak venku budou tyto pantofle perfektní společníkem k vodě. Materiál nenasává vodu a v případě namočení necháte boty okapat a uschnout během pár minut. Podrážka je navíc přirozeně protiskluzová, což oceníte právě u vody nebo na jiných kluzkých površích. Nechte se zlákat jedinečným sportovním stylem nejoblíbenějších nazouváky Crocs Crocband a pořiďte si je stejně jako mnoho dalších před Vámi!

Dámské a juniorské pantofle pro každou příležitost Crocs Crocband Juniors

Akupresurní vzorek podporující prokrvení!

Všechny modely pantoflí Crocs jsou doplněny o akupresurní vzorek, jinak tomu není ani v případě nejoblíbenějšího modelu Crocs Crocband. Akupresurní vzorek zajistí příjemnou masáž a prokrvení chodidla při každém kroku. Díky tomu splňují všechny atributy ortopedické obuvi, protože jsou lehké jako pírko a výstelka kopíruje klenbu nohy. To z nich dělá tu správnou pro všechny věkové kategorie včetně dětí.

Dámské a juniorské nazouváky Crocs Crocband Juniors s akupresurním vzorkem podporující prokrvení
Dámské a juniorské pantofle Crocs Crocband Juniors s pohodlím a bezpečím

Pohodlné, bezpečné, bez starostí!

Nazouváky Crocs Crocband jsou známé především neuvěřitelným pohodlím. To je zajištěno právě patentovaným materiálem Croslite™. Materiál dodává pantoflím jedinečnou lehkost, měkkost i pevnou oporu nohy. Při chůzi je tak na nohou téměr neucítíte. Bez bezpečnosti by to nešlo, právě proto jsou tyto dřeváky doplněny o patní pásek, který zajistí pevně držení chodidla uvnitř boty. Nazouváky jsou doplněny o otvory pro perfektní odvětrávání chodidel. Díky správné cirkulaci vzduchu tyto boty omezují pocení chodidel a ty tak nebudou zapáchat, ani když v nich budou děti chodit celý den. Speciální materiál navíc nevyžaduje skoro žádnou údržbu. Boty stačí sem tam opláchnou čistou vodou, v případě silného znečištění lehce omýt houbičkou se saponátem.

Pohodlné nazouváky pro každou příležitost!

Že je klasická černá nebo bílá nudná? Tak proč to nezměnit? Upravte si své nazouváky Crocs Crocband jedním, dvěma nebo rovnou celou kupů originálních ozdůbek Jibbitz z naší nabídky, kde si vybere opravdu každý. V naší nabídce najdete ozdůbky Jibbitz s motivy květin, zvířátek, superhrdinů, filmových a pohádkových postaviček, smajlíků a mnoha dalších. Nebo si rovnou pořiďte výhodné balení odznáčku a ušetřete! Vyberte přesně to, co se Vám líbí a udělejte z pantoflí Crocs Crocband opravdový originál.

Ozdobte své nazouváky Crocs Crocband Clog Juniors originálními odznáčky Jibbitz přesně podle sebe

Parametry
Crocs Crocband Juniors - Ice Blue/White, J3 (34-35)

  • Velikost: 34, 35
  • Barva: modrá, růžová
  • Typ obuvi: Pantofle
  • Kolekce: Crocband

Technické parametry
Crocs Crocband Juniors - Ice Blue/White, J3 (34-35)

Jak si vybrat správnou velikost?

Boty Crocs si pořizujte ve stejné velikosti, na kterou jste zvyklí v evropském číslování. Při vybírání mějte také na paměti, že klasické modely Crocs (Classic, Coast, Crocband apod.) jsou navrženy tak, aby měla noha v botě vůli. Pokud máte poloviční velikost, doporučujeme objednat další celé číslo.

Jak správně změřit délku chodidla?

Položte svá chodidla na zem a změřte si obě nohy od paty po palec tak, aby čára tvořila úhlopříčku - viz obrázek vpravo. Zaznamenejte si delší rozměr z obou měření a podle tabulky velikostí vyberte tu správnou.

Jak změřit délku chodidla pro obuv Crocs

Jak udržovat obuv Crocs?

Boty Crocs stačí otřít houbičkou, při větším znečištění lze použít saponát (mýdlo, prostředek na nádobí - ne chemikálie typu Savo!). Boty Crocs jsou vyrobeny z extrudované pryskyřice. Nejedná se o gumu! Maximální teplota, které lze obuv Crocs vystavit, je 42 stupňů. Při větší teplotě může bota (zejména tmavší odstíny) reagovat zkroucením či jinou změnou tvaru. Více o obuvi Crocs čtěte zde.

Diskuze
Crocs Crocband Juniors - Ice Blue/White, J3 (34-35)

Spinner Výpis se aktualizuje...