ESET NOD32 Antivirus pro Desktop - 1 inst. na 1 rok - Krabice

DOPRAVA ZDARMA
NÁŠ TIP
nedostupné
680 Kč s DPH
562 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:674223 (P/N: EAV_N1Y1T)
Výrobce: ESET
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
ESET NOD32 Antivirus pro Desktop - 1 inst. na 1 rok - Krabice

ESET NOD32 Antivirus chrání počítač proti hackerům, ransomwaru a phishingu. Nabízí optimální kombinaci detekce škodlivého kódu, rychlosti a jednoduchého používání.

Součástí balíku jsou funkce Antivirus, Antispyware, Anti-Phishing, ochrana proti ransomware, UEFI Skener, Exploit Blocker, kontrola souborů (cloud).

ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE:

  • Typ software: Antivirový software
  • Počet licencí: 1
  • Délka platnosti licence: 1 rok

 

ESET NOD32 Antivirus je vhodný pro domácnosti, živnostníky a malé firmy s maximálně 4 PC. Malé firmy a živnostníci s větším počtem počítačů mohou využít ESET Endpoint Antivirus nebo ESET Endpoint Security. 

ESET NOD32 Antivirus nové edice 2018 představuje rychlé a výkonné antivirové řešení! Užijte si bezpečnější prohlížení internetu i ostatní aktivity na počítači s pomocí ověřené detekční technologie. ESET NOD32 Antivirus eliminuje všechny typy hrozeb, od virů, přes červy a rootkity až po spyware. Jádrem produktu je oceňovaná technologie detekce škodlivého kódu ESET NOD32®, která je nejen velmi přesná, ale také velmi rychlá. Jako první produkt na světě získal 100 prestižních ocenění VB100 nezávislé testovací organizace Virus Bulletin. Poslední generace přináší nejen řadu vylepšení stávajících funkcí, ale také UEFI Skenera ochranu proti ransomware. Ať už budete prohlížet internet, nebo si hrát, ESET NOD32 Antivirus® vás ochrání.


Chcete komplexnější ochranu?ESET Smart Security je řešení poskytující několikanásobnou funkčnost a komplexní ochranu zahrnující inteligentní Firewall, vylepšený Antispam, rodičovskou kontrolu, ověřování důvěryhodné zóny, herní režim či nově funkci Anti-Theft.
ESET Family Security Pack - výhodné rodinné balení, které poskytuje ochranu až 3 stanic programem ESET Smart Security a 3 licence ESET Mobile Security.

Diskuze
ESET NOD32 Antivirus pro Desktop - 1 inst. na 1 rok - Krabice

Spinner Výpis se aktualizuje...