Crocs Classic Lined Clog Kids - Party Pink/Candy Pink, C8 (24-25)

výměna nebo vrácení do 30 dnů od prodeje
dočasně nedostupné
1 059 Kč s DPH
875 Kč bez DPH
-
+
PlatímPak - platba až za 30 dnů Odložená platba PlatímPak
Zaplaťte za nákup až za 30 dní bez navýšení. Rychlé schválení, bez dokladů.
Náš kód:676629
Výrobce: Crocs
Záruční doba: 2 roky

Podrobný popis
Crocs Classic Lined Clog Kids - Party Pink/Candy Pink, C8 (24-25)

Oblíbené dětské nazouváky s hřejivou stélkou!

Dopřejte svým dětem nezapomenutelný pocit pohodlí s dřeváky Crocs Classic Lined Clog Kids a jejich huňatým zatepleným vnitřkem. Tyto zateplené pantofle vycházejí ze stylu originálních dřeváku Crocs Classic a to především svým charakteristickým tvarem a otvory v přední části. Otvory však neovlivňují výhřevnost pantoflí, vedou totiž jen ke kožešinové výplni, a ne až k chodidlu. Chodidla Vašich malých ratolestí, tak budou pěkně v teple a pohodlí. Díky těmto otvorům budou moct děti dozdobit své nazouváky přesně podle svého vkusu odznáčky Jibbitz.

Dětské zimní pantofle Crocs Classic Lined Clog Kids s klasickým designem a hřejivým kožíškem
Dětské zimní nazouváky Crocs Classic Lined Clog Kids pro pohodlý a bezpečnou chůzi Vašich dětí

Bezpečnost a komfort po celý den!

Ať už venku svítí sluníčko nebo sněží, tyto zimní pantofle umožní Vašim dětem skotačení uvnitř i venku s maximálním komfortem a příjemným hřejivým pocitem. To vše díky jemné textilní stélce, ve které se bude nožička Vaší holčičky nebo chlapce cítit jako v peřince. Pro maximální komfort při chůzi jsou boty vyrobeny z patentovaného materiálu Croslite™, ten zajistí pocit pohodlí a komfortu i při celodenním nošení. Materiál má navíc protiskluzové vlastnosti, to spolu s patním páskem proti vyklouznutí nohy, dělá z nazouváků skvělou volbu pro každe dítě.

  • Legendární dřeváky Crocs Classic s jemnou a teplou stélkou pro zimní období
  • Neuvěřitelné lehoučké a jednoduché na nošení
  • Patní pásek pro bezpečnější nošení
  • Možnost dozdobení odznáčky Jibbitz
  • Vhodné k nošení uvnitř i venku
  • Přirozeně protiskluzové
  • Provedení Dual Crocs Comfort™ - měkká vnitřní stélka a pohodlný materiál Croslite™ na podrážce (Informace o všech existujících úrovních Crocs Comfort naleznete v článku na blogu Co znamená Iconic, Dual či Triple Crocs Comfort.)

Parametry
Crocs Classic Lined Clog Kids - Party Pink/Candy Pink, C8 (24-25)

  • Velikost: 24, 25
  • Barva: růžová
  • Typ obuvi: Pantofle, Zimní
  • Kolekce: Classic

Technické parametry
Crocs Classic Lined Clog Kids - Party Pink/Candy Pink, C8 (24-25)

Jak si vybrat správnou velikost?

Boty Crocs si pořizujte ve stejné velikosti, na kterou jste zvyklí v evropském číslování. Při vybírání mějte také na paměti, že klasické modely Crocs (Classic, Coast, Crocband apod.) jsou navrženy tak, aby měla noha v botě vůli. Pokud máte poloviční velikost, doporučujeme objednat další celé číslo.

Jak správně změřit délku chodidla?

Položte svá chodidla na zem a změřte si obě nohy od paty po palec tak, aby čára tvořila úhlopříčku - viz obrázek vpravo. Zaznamenejte si delší rozměr z obou měření a podle tabulky velikostí vyberte tu správnou.

Jak změřit délku chodidla pro obuv Crocs

Jak udržovat obuv Crocs?

Boty Crocs stačí otřít houbičkou, při větším znečištění lze použít saponát (mýdlo, prostředek na nádobí - ne chemikálie typu Savo!). Boty Crocs jsou vyrobeny z extrudované pryskyřice. Nejedná se o gumu! Maximální teplota, které lze obuv Crocs vystavit, je 42 stupňů. Při větší teplotě může bota (zejména tmavší odstíny) reagovat zkroucením či jinou změnou tvaru. Více o obuvi Crocs čtěte zde.

Diskuze
Crocs Classic Lined Clog Kids - Party Pink/Candy Pink, C8 (24-25)

Spinner Výpis se aktualizuje...