Podrobný popis
Tefal kontaktní gril Optigrill+ GC712D34
TEFAL GC712D34 Optigrill+ elektrický gril se senzorem na měřením tloušťky a přizpůsobení teploty. Světelná kontrolka monitoruje průběh a stupně grilování.
Elektrický gril Tefal OPTIGRILL+
- Se senzorem na měřením tloušťky a přizpůsobení teploty
- Světelná kontrolka monitoruje průběh a stupně grilování, 6 programů (hamburger, drůbež, toasty/panini, klobásy, červené maso, ryby)
- Manuální režim s neměnnou teplotou pro grilování zeleniny podle chuti
- Snadná údržba: nepřilnavý povrch grilovacích desek je snadno omyvatelný, navíc grilovací desky a odkapávací miska na šťávu vyjmutelné a omyvatelné v myčce nádobí.
- Displej mění barvu, zobrazí pokročilost/fáze pečení a zazní zvukový signál (od krvavého po dobře propečený)
- Nepřilnavý povrch grilovacích desek 600cm2, pro 2 až 4 porce
- Extra velká vyjmutelná odkapávací miska na šťávu
- Příkon 2000W
- Náklon desek pro snadné odtékání tuku (7°)
- Izolovaný plášť a velké pohodlné držadlo pro bezpečnou manipulaci
- Tlačítka a kontrolní panel na rukojeti pro lepší ergonomii a zřetelnost při použití
Automatický senzor grilování a indikátor průběhu grilování pro dokonalé výsledky
Poznejte OptiGrill+, naši nejnovější inovaci s nastavitelný manuálním módem pro nekonečné možnosti grilování. Díky technologií „Automatického senzoru grilování“, Optigril okamžitě rozezná počet a šířku porcí a automaticky nastaví teplotu a čas grilování, aby výsledek byl vždy perfektní. Světelný indikátor se zvukovým signálem Vás průběžně informuje o průběhu grilování. Již nikdy jídlo při grilování nespálíte a vždy bude takové, jak je máte rádi – krvavé, medium nebo dobře propečené.
6 programů vám dává rozmanitost ve zdravém grilování: hovězí burger z mletého masa, kuřecí steak, sendvič, klobása, steak z hovězího nebo vepřového masa nebo ryba. Navíc program grilování ze zmražených surovin nebo nastavitelný manuální mod. Dalšími výhodami jsou lehce omývatelné, vyjímatelné embosované, 7°nakloněné pláty s nepřilnavou vrstvou, grilovací plocha 600cm2 pro 2-4 porce a velká miska pro zachytávání kapající šťávy.
6 grilovacích programů
Burger, drůbež , sendvič, klobása, steak, ryba.
Specifikace
- Konstrukce grilu: kontaktní gril
- Příkon elektrického grilu: 2000 W
- Druh gril. plochy: žebrovaná
- Počet pánviček: bez pánviček
- Grilování na obou plotýnkách: Ano
- Termostat: Ano
- Teploměr: Ano
- Vyjímatelná plotýnka/rošt: Ano
Rozměry a hmotnost:
- Šířka výrobku 21.9 cm
- Výška výrobku 38.9 cm
- Hloubka výrobku 35.9 cm
- Hmotnost výrobku 5.9 kg
Zakoupením formy na hamburgery obj. kód 487981 si můžete vychutnat hamburger přímo na Vaší zahradě.
Recept na hamburger:
Doba přípravy: 15 minut
Teplota: přímý vysoký žár 230-290 °C
Co budeme potřebovat:
Pro přípravu masa
- 750 g mletého hovězího masa
- 20 g zeleného pepře
- 20 g čerstvého tymiánu, nasekaného
- 6 ml worcestrové omáčky
- 15 g francouzské hořčice
- mořskou sůl
- čerstvě namletý pepř
Pro přípravu housek a přílohy
- 6 housek na hamburger
- 100 g listů rukoly
- 1 cibuli, nakrájenou na plátky
- 3 rajčata, nakrájená na plátky
- kečup, majonézu, dip nebo prostě to, co máte rádi
Postupujte dle níže uvedeného návodu:
- Ve velké míse smíchejte ingredience na burgery a vše dobře promíchejte.
- Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků pomoci naší formy na hamburger. Takto připravené je zakryjte mikrotenovou fólií a uložte do lednice.
- Připravte gril na přímé grilování. Burgery grilujte
3-5 minut z každé strany.
- Housky rozkrojte a dejte na gril. Bude jim stačit půl až jedna minuta.
- Na spodní půlku housky dejte nejprve list salátu, na něj burger, cibuli, plátek rajčete, omáčku dle chuti a přiklopte druhou půlkou housky.